Hogy érjem el anyámnál hogy vehessek egy kutyát?
Ha anyád nem akarja akkor nem akarja pont.Majd ha elköltözöl külön annyi kutyád lesz amennyit akarsz.
Egy kutya nagy felelősség,10-15 évnyi felelősség!! Nem mellesleg nem olcsó a kutyatartás a mai világban.
A kezdeti lelkesedés sokszor csökken majd ha lesz barátnőd,bulizni,haverozni jársz stb akkor a kutya le lesz passzolva anyunak?
Nem egy fiatalt ismerek sőt élő példa húgom is.Hogy amíg csak nyugis diák életét élte sokat foglalkozott a kutyával. Most már dolgozik,barátja van.A kutya kire marad? Hát a nővérére vagyis rám. Nekem is van kutyám,de ha dolgoztam 12 óráztam utána is levittem sétálni!
Valószínű anyád ismer,hogy csak egy darabig tartana a kutya iránti lelkesedés stb.
Milyen fajtát akarsz egyáltalán?
labradort panelbe?
azt írtad benti kutyát akarsz.
a benti kutya lehet egy yorki,törpe uszkár meg hasonló 6 kilónál nem nagyobb kutya.
én szívem szerint büntetném azt aki 10 kilónál nagyobb testű kutyát lakásban tart.
szóval vázold fel,hogy mondjuk csivavában gondolkozol nem egy 30-40 kilós havi 20-30ezres rezsivel rendelkező kutyában és akkor enyhülhet.
attól,hogy rövid a szőre még ugyanúgy összeszőrözi a lakást.
az uszkárnak nem hullik a szőre,ezért lakásba én a törpe uszkárt mondanám.
1.nagyon szép kutyafajta.
2.rendkívül okos és könnyen tanítható.
3.jó természetű,ha kell játékos,ha kell nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!