11/13 anonim válasza:
"Olyan hogy lélek nem létezik. Ergo nem is fájhat. Sok hisztis szarosnak szokott fájni meg hogy ők depisek."
Te nagyon buta vagy!
13/13 anonim válasza:
Nekem CSAKIS a lelkem tud fájni és az rosszabb mindennél!!! 😭😭😭
Egyszer már el volt törve a karom, de az nekem meg sem kottyant. Inkább törjék minden nap az összes csontomat ripityára, mint hogy a lelkem szenvedjen még tovább!
Az is hülyeség, hogy a lelki fájdalom testi fájdalmakat is okozhat. Én minden nap üvöltve zokogok a lelki szenvedéstől, a testemnek pedig mégsem lett semmi baja, még hosszú évek alatt sem.
A testi fájdalom ráadásul nem is igazi probléma, aki ettől retteg, az egy jó nagy hülye barom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!