Mit csináljak, ha bántani akarom magam? Ha azt akarom, hogy fájjon?
Régebben, amikor kisebb voltam akkor mindig hegyes dolgokkal karcolgattam magam. Nem annyira komolyan, csak a fájdalomért... Ezt már szerintem minimum 2 éve csináltam utoljára, de lehet, hogy több.. Akkoriban elég rossz időszakon mentem keresztül, és ez megnyugtatott... Tudom, hogy butaság, de tényleg ezt éreztem...
Most is így vagyok vele.. Hatalmas kísértést érzek, mert éreznem kell azt, hogy fizikailag fáj. Mert az sokkal könnyebb lenne.. Nem akarom megtenni, és nem is fogom. Mert ennél erősebb vagyok. De valamit csinálnom kell, valamit, ami fáj, vagy nem, tudom...
Sportoltam, néztem sírós filmet egy halom édességgel, de konkrétan semmi..
Bármi tipp, hogy mi tehetnék, ami segítene?
17/L
Én régen harapdáltam a lábam,térdem. De olyan szinten h tiszta lila volt az egész,a teljes fogsorommal beleharaptam. És anyám már azt hitte h megvertek. Nekem idegi alapon volt ez. Azóta már megnyugodtam,és soha nem csinálnék ilyet.
24L
Pont ez az, hogy nem akarom...
De nem tudom, hogy értitek-e, amikor azt kell érezned, hogy fáj.. Mert a fizikai fájdalom sokkal jobb, mint amikor belül fáj.. És csökken a bűntudat is..
Persze, ez butaság..
És nem is ezt akarom, csak valamit, ami helyettesítheti ezt..
Amitől sokkal jobban érezhetném magam:)
Szükség van a fájdalomra is, mert ez is hozzánk tartozik, de ezt általában a véletlen okozza elő.
Ez nem normális dolog szerintem, de ha nem visezd túlzásba nem is a vészes kategória.
Nálunk olyan van, hogy barátnőm mondjuk amikor szexéhes vagy csak nem bírja már az érzéseit elviselni, mert túlságosan is nagy érzelmei vannak irányomba a szeretetét úgy fejezi ki, hogy engem harapdál, ritkábban karmol. De ezeket a haapásokat olyan erősen teszi, hogy komplett fogsort hagy az izmaimon hátamon végtagjaimon. Épp ahol ér. A fognyomok helyén néha bevérzik és belilul stb... Nagyon jól bírom a fájdalmat, és egy óra eltelte után szinte már nyoma sem marad. Persze kicsit még érzékeny. Nem zavar, bár néha féltem magam, hogy károsítja vele az izmaimat, de szerencsémre nem viszi túlzásba és csak néha néha fordul elő. Annyit meg érte elviselek. :)
A fájdalom nem eg rossz dolog, legalább érzi az ember, hogy még él.
A tippem: Idővel elnövöd.
A másik tippem, meg hogy a szex egy kiváló időtöltés. :)
22/F
Ez azért van, mert van egy olyan múltbéli sérelmed, ami kínozza, széttépi a lelked, és te ezt nem tudod elviselni, nem tudod egyedül feldolgozni. Nem tudom, hogy mi az, de saját magadat okolod a történtek miatt, és ezért kínzod magad, egyfajta büntetésként. Csak ezzel három gond van:
- a probléma nem fog megszűnni
- nem élhetsz boldog, teljes életet
- tönkreteszed a tested
Lehet, hogy te magad sem tudod, mi okozza. Először döntsd el, hogy akarod-e, hogy ez az állapotod megváltozzon. Ha nem, akkor kínozd tovább magad, de idővel túlságosan el fog rajtad hatalmasodni, és lehet, hogy nem csak egyszerű kis karcolások lesznek, hanem kést szúrsz magadba. Ha viszont változtatni akarsz, akkor olyan valakihez fordulj, aki alig ismer téged. Erre azért van szükség, hogy könnyebben meg tudj nyílni, és az illető pedig ne féljen kimondani, mit gondol a helyzetedről, és ne legyen irántad elfogult. Szóval a szülők, barátok segítsége kizárva. Keress fel egy pszichológust, és mondd el neki, mi bánt.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!