Ti "az egyszer élünk, de akkor nagyon" elvnek éltek?
(folyt. Lent)
Figyelt kérdés
És ha nem akkor miért nem?
Ha belegondoltok, csak 1 életünk van és csak 1x van lehetőségünk azt csinálni amit szeretünk, szerintem felesleges pazarolni az életet, minden percét ki kell élvezni. ͡° ͜ʖ ͡°
Ezzel részben értek egyet, mert a jövőre is gondolni kell. A lényeg, hogy ne szippantson be a mókuskerék, nem szabad elsiklani a lehetőségek mellett...:D
2015. jan. 11. 23:39
2/10 anonim válasza:
ha elmondod,hogy eddig hány sárga csekket fizettél be saját pénzből akkor válaszolok.
2015. jan. 12. 00:57
3/10 anonim válasza:
Hát élvezze, aki tudja. Ezt szerintem csak ésszel lehet, egy bizonyos életkor után. Meg ha elég pénzed van mindenre, amit ki akarsz élvezni.
Kemény munka mellett is működhet a dolog, de csak mértékkel és az már nem olyan, hogy egy életünk van, most szórakozzunk és kész. :D
2015. jan. 12. 06:50
4/10 anonim válasza:
Az élet nem szórakozásból áll. Majd ha fizetned kell a csekkeket a bírságokat a hitelt stb...
És a felnőtt élet nem a fesztiválozásról meg a bulikról szól. Keményen dolgozol, ki se látsz a fejedből majd. Persze ki lehet kapcsolódni. De minden embernél ez más. Van aki pihen, van aki hegyet mász, van aki wellness hétvégére megy, vagy a barátaival kikapcsolódik egy kicsit. De ha valaki még diszkózik, stb... felnőtt léttére, az nagyon gáz!
2015. jan. 12. 10:47
5/10 anonim válasza:
De nem lehet minden percét kiélvezni. Mármint gondolom 14 éves körül lehetsz, annyi idősen nagyon megy a YOLO meg a Carpe diem. De enni mit fogsz? Lakni hol fogsz? Pénzt keresni muszáj. És ahhoz, hogy olyan munkád legyen, amit valamennyire élvezel is, muszáj tanulni. Amihez muszáj iskolába járni, könyvek fölött görnyedni, vizsgákra járni. Ezzel nem azt mondom, hogy szórakozás kilőve, én is elég bulizós, laza életet élek, de mellette teljesíteni is kell valamit. Minél inkább ellazáskodod a fiatalkorodat, annál nehezebb lesz felnőttként jól élni. Arról nem is beszélve, hogy aki az "egyszer élünk" elven szokik rá drogokra, azt csak megtapsolni tudom. És sok ilyen ismerősöm van. Egyszer élünk, jöhet a Kati, az Eki, milyen menő gyógyszerre rá inni. Ja, persze. Kb. ezekből lesznek a későbbi hajléktalanok a Moszkván. Majd télen, a mínusz 20 fokban egy padon is biztos nagyon yolo lesz az élet.
2015. jan. 12. 10:58
6/10 anonim válasza:
Egy életünk van, igen, de azt lehet értelmesen is élni.
2015. jan. 12. 11:26
7/10 anonim válasza:
Kb az emberek 1/3-a élvezi az életet, mert vagy jól áll anyagilag vagy van lehetősége minden fele járni, kikapcsolódni. A többség nem így van, a munka a gürizés csak. Én is ritkán tudok kikapcsolódni, vidéken élek, a legtöbbszöri szórakozásom, hogy kimegyek csavargok egyet. De egyedül, nincs se haveri se szerelmi társam.
2015. jan. 12. 13:04
8/10 anonim válasza:
Ez egy akkora ostobaság... Egyszer élünk jah, de az élet elég sokáig tart jó esetben, szóval lehetsz nagy yolo aztán utána meg b#szhatod 40-60 évig az életedet...
Pláne a legviccesebb, hogy ezeket legtöbbször olyanok mondják akiket a szüleik tartanak el, hát jah egyszer élünk :D Vicc.
Na meg kinek mi a pazarlás... Én nekem mondjuk az, hogy állandóan bulizzak meg lerészegedjek ezzel pont pazarlom az életet...
2015. jan. 12. 14:36
9/10 A kérdező kommentje:
Szó sem volt bulizásról. :)
Egyébkét 25L vagyok (igazgató egy pénzügyi cégnél)
2015. jan. 12. 17:00
10/10 anonim válasza:
Én a "remélem csak egyszer élem eme sz@r életet, de ezt is minek" elven élek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!