Lehet valaki egyszerre rocker és punk?
Figyelt kérdés
Én mindkettőnek érzem magam, de elvileg ez a két irányzat egymás ellentétei... lehet emiatt a kérdés miatt divatakárminek nevezni, mert nem vagyok teljesen tisztában az ellentétekkel, de nem érdekel. Én tudom magamról, hogy az vagyok, aki és kész. A kérdésem inkább arra irányulna, hogy vannak-e hozzám hasonló emberek? Akiket egyformán érdekel a szabadság, leszarja mások véleményét akár öltözködésileg, akár másban, nem akar szavazni, stb? :) Őszintén szólva a zenei stílusom alapján inkább rockernek vallom magam, de egyetértek a punk mozgalmakkal (illetve azért szerepelnek punkegyüttesek is a repertoáromban).2015. jan. 10. 23:59
1/6 anonim válasza:
Akkor már csak egy kérdésem maradt..ki a faszt érdekel?
Miért ne lehetnél?
Nem a külsőségek fogják eldönteni, legfőképp nem más... ki a másik, hogy neked megmondja, mi lehetsz és mi nem?
Gondolkodásban dől el az egész, amíg te jól érzed magad punkrocker ként, legyen hát, érezd jól magad!
21f punk
3/6 anonim válasza:
Punkrockról hallottál már?
Na, hát akkor miért ne lehetne valaki punkrocker? :)
4/6 anonim válasza:
XDDD csak ne érdekeljenek mások véleményei olyan vagy amilyen te szeretnél lenni! ennyi;) amúgy igeen:* és igen vannak még "normálisak"(mint mi hihi^^) 16/punk~emoL (látod?-> én is punkos emo szerűség vagyok xP)
5/6 anonim válasza:
Kb. 40 éve létezik punkrock... miért ne? :)
6/6 anonim válasza:
ez hülyeség egy kicsit. van punk-rock zenei műfaj is, és sokan szeretik ezt a műfajt, szóval sok a punk-rocker is. más valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!