Szerintetek felháborító?
Figyelt kérdés
Az elmúlt napok franciaországi történéseire célzok. Konkrétabban a "hetilap" felelősségére. Hogy a gusztustalan utólagos nyerészkedést már ne is említsem. (nagyobb példányszámban jelenik meg)2015. jan. 10. 23:30
1/3 anonim válasza:
Az önkorlátozás nem egyszerű dolog, nagyon magas fokú intelligencia kell hozzá.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez tipikusan az addig jár a korsó a kútra amíg össze nem törik tipikus esete. Én sem kedvelem különösebben az iszlám vallást, de azok a karikatúrák, amiket közöltek minősíthetetlen primitívségről, gátlástalanságról és zéró tiszteletről tettek tanúbizonyságot. Egyszerűen undorítóak voltak, és emberek milliárdjai számára voltak sértőek, hiszen mind a három nagy monoteista vallást gyalázták. Szóval nekem az a véleményem, hogy pár sz.r emberrel kevesebb jár a földön beleértve a merénylőket meg a firkászokat. A rendőröket, és a takarítókat akik szintén életüket vesztették viszont sajnálom. A média cirkuszt pedig röhejesnek tartom. Én nem vagyok Charlie.
3/3 pelgrim válasza:
Hát igen, a hetilap felelőssége nem csekély, és „addig jár a körsó a kútra, ...” de itt előre eltervezett merényletről van szó, a korsó ezennel szándékosan lett összetörve.
És miért jár a korsó a kútra ? Talán azért mert szomjas – a mély álomba merült monoteista vallások személyi kultusza tarthatatlanul, elavult, módosításra szorul, ilyen eseményekre, melyek néha néha felébresztik.
Az önkorlátozás nincs megadva azoknak akik erre az ébresztő szerepre vállalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!