Szerintetek ez nem felháborító? (Több lent. )
Úgy kezdődött ez az egész:
Reggel hallom hogy valaki az apám nevét ordítja kintről és kinyitja a bejárati ajtót és belép a házunkba. A házban elkezd ordítozni(Az én szobám a bejárati ajtó mellet van és a testvérem erre ébredt fel pedig az ő szobája a ház másik végében van.)
Viszont az apám (aki a szomszéd szobában aludt) nem kelt fel rá mert gondolom mélyen aludt. A testvérem se jött ki és én se jöttem ki a szobámból mert pizsamában voltam...
Az anyám meg nem volt itthon tehát miért senki nem jött ki fogta és benyitott a szobámba (azért az enyémbe mert a szobám a bejárati ajtó mellett van.)
Elkezdte tőlem kérdezgetni hogy hol van az apám mert szeretne vele beszélni. Én meg mondom hogy nem tudom mivel amióta fent vagyok nem jöttem ki a szobámból...
Megnéztem a másik szobába és ott aludt felkeltettem és ő meg kijött azzal az ismeretlen emberrel az udvarra és megbeszélte vele amit kellet.(szerintem munkaügyről volt szó és az apám se ismerte őt.)
De most komolyan.. ki az aki bemegy egy ismeretlen házba, ráadásul utána még a szobába is benyit?
Csengetni nem jutott eszébe? Ha csengetett volna gyorsan felöltöztem volna és kimentem volna...Még szerencse hogy nem pont akkor öltöztem... Nagyon felháborodtam. A testvérem is nagyon felháborodott mert hajnali 4-kor feküdt le aludni és ez az eset pedig ma reggel 8 körül történt.... És ő meg felkeltette.
Szerintetek ez nem felháborító? Ha veletek történne meg ez nem háborodnátok fel?
1. válaszoló!
Igen éjszaka mi is bezárjuk de az anyám 7-körül ment dolgozni és nyitva hagyta az ajtót.
Remélem szóvá tetted az öregednek, ő meg valahogy visszamondhatná az illetőnek, hogy kellene viselkedni, legalább mindenki nyert egy nevelés megspórolást, aki közülünk találkozna egy ilyen akárkivel...
Bár lehet, kissé feldúlt volt az illető, mert pénzügyi dolgok álltak a háttérben?
Lehet, még finoman is adta elő magát az illető.
Ha éppen akkor öltöztem volna akkor biztos hogy neki dobtam volna az első tárgyat ami a kezembe került...
Ja és utolsó akármilyen feldúlt legyen mégis kinek képzeli magát hogy fogja és a szobámba benyit???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!