Te figyelmen kívül hagyod konkrétan azokat az embereket, akik megismerés nélkül akarnak neked rosszat?
Figyelt kérdés
De most komolyan. Miért érdekel téged, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak rólad? :D Csak kíváncsi vagyok.
Aki személyeskedik, az ne is válaszoljon.
2015. jan. 8. 21:42
11/14 anonim válasza:
Senkinek sem kívánok rosszat, mint például közmunkázás, ilyesmi. Az nagyon rossz lehet.
12/14 anonim válasza:
Életemben egyetlen ilyen ember volt, és ő nem csak rosszat akart, rosszat is tett. Semmit nem követtem el ellene, pusztán annyi volt a "Bűnöm", hogy beleszeretett a páromba, aki viszont nem hagyott el érte. Ezek után jó időre megkeserítette az életünket, de nagyon dúrván...nem akarom részletezni, de még a kórházat is megjártuk miatta...Ilyen körülmények között nem tudtam figyelmen kívül hagyni...
13/14 anonim válasza:
Miért érdekelne akárki aki rosszat akar?
Annak a tanácsát fogadom meg akié építő. Akár pozitív akár negatív.
14/14 anonim válasza:
Ha rosszat akarnak többen is, abban nyilvánvalóan te is hibás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!