Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te figyelmen kívül hagyod...

Te figyelmen kívül hagyod konkrétan azokat az embereket, akik megismerés nélkül akarnak neked rosszat?

Figyelt kérdés

De most komolyan. Miért érdekel téged, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak rólad? :D Csak kíváncsi vagyok.

Aki személyeskedik, az ne is válaszoljon.

2015. jan. 8. 21:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
Senkinek sem kívánok rosszat, mint például közmunkázás, ilyesmi. Az nagyon rossz lehet.
2015. jan. 8. 21:47
 12/14 anonim válasza:
Életemben egyetlen ilyen ember volt, és ő nem csak rosszat akart, rosszat is tett. Semmit nem követtem el ellene, pusztán annyi volt a "Bűnöm", hogy beleszeretett a páromba, aki viszont nem hagyott el érte. Ezek után jó időre megkeserítette az életünket, de nagyon dúrván...nem akarom részletezni, de még a kórházat is megjártuk miatta...Ilyen körülmények között nem tudtam figyelmen kívül hagyni...
2015. jan. 8. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért érdekelne akárki aki rosszat akar?

Annak a tanácsát fogadom meg akié építő. Akár pozitív akár negatív.

2015. jan. 8. 21:59
 14/14 anonim válasza:
Ha rosszat akarnak többen is, abban nyilvánvalóan te is hibás vagy.
2015. jan. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!