Te figyelmen kívül hagyod konkrétan azokat az embereket, akik megismerés nélkül akarnak neked rosszat?
Figyelt kérdés
De most komolyan. Miért érdekel téged, hogy ismeretlen emberek mit gondolnak rólad? :D Csak kíváncsi vagyok.
Aki személyeskedik, az ne is válaszoljon.
2015. jan. 8. 21:42
1/14 anonim válasza:
Én egy laza "K**a anyád"-dal le szoktam tudni.
3/14 anonim válasza:
Én ikább írok magamnak pár accal ilyenkor, hogy milyen jó csávó vagyok. :-D
4/14 anonim válasza:
Vagy elküldöm a k..a anyjába , vagy pedig rohadtul nem érdekel,tudom,hogy úgyse rajtuk múlik,hogy mi lesz velem, ahhoz ők túl kevesek.
5/14 anonim válasza:
én annyival lerendezem, hogy ki nem sz**arja le, hogy mit gondolsz (vagy mondasz)
6/14 anonim válasza:
Volt és biztosan van ilyen,de nem érdekel.Az,hogy jól érzem-e magam a bőrömben,nem ettől függ normál esetben.
8/14 anonim válasza:
Én ismerlek, és úgy akarok neked rosszat hahaha :'D
9/14 anonim válasza:
Igen,hisz nem ismernek így nem tudnak bennem kárt tenni,ha mégis megpróbálnák sem fog sikerülni pont amiatt,hogy nincs egy konkrét dolog,amibe belekössenek... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!