Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A roma férfiak direkt keresnek...

A roma férfiak direkt keresnek roma nőt feleségnek?

Figyelt kérdés

Nem sok "vegyes" párt ismerek, beleértve a színesbőrű - fehér embereket is. Bár van egy levelezőpajtásom Amerikából, az Apukája fehér az Anyukája pedig fekete. :)

Na de nagy többségben azért úgy látom, hogy ritkák a vegyes párok, ez tényleg így van? Szerintetek?

Azért példálóztam a romákkal, mert mégiscsak belőlük van a legtöbb Magyarországon, így lenne esély, hogy keveredjenek, de nem nagyon látok ilyet.

2015. jan. 8. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Itt ha egy válaszodba beírod, hogy cigány vagy, hogy zsidó, akkor azt 10 percen belül törlik. Teljesen mindegy, hogy miről írsz és mit, ha a kedves romákról bármi rosszat mondasz, akkor tölik, azzal az indokkal, hogy rasszista.
2015. jan. 8. 17:53
 12/14 A kérdező kommentje:
szerintem se a kérdésben, se a válaszokban nem volt semmi sértő
2015. jan. 8. 20:57
 13/14 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem sem volt semmi sértő se a kérdésben, se a törölt válaszomban...De lassan már megszokom ezeknek a netes portáloknak-fórumoknak a müködési sajátosságait, így már nemis szoktam az ilyesmi jelenségeken bosszankodni, inkább csak jót mosolygok magamban...Van egy jó mondás:"Mindig az kiabál a leghangosabban, akinek ég a háza"...Hát, el lehet gondolkozni azon mindig, hogy vajon MIÉRT találkozunk állandóan szinte minden netportálon ezzel az örökös, görcsös, és nevetséges vádakkal, miszerint ha valaki "nem ugrál habzó szájjal a plafonig a lihegéstöl némely népcsoport, avagy a ma liberálisnak tartott eszmei irányzat kapcsán", az már egyböl "rasszista", no meg esetleg még "fasiszta" is...Hát nemis tudom...Én eddig úgy tudtam, hogy "rasszista", az az, aki GYŰLÖLETRE USZÍT(!!) más jellegü népcsoportok-populációk ellen...Nos...Én a netes ténykedéseim kapcsán már sok portálon kaptam meg a "rasszista" jelzőt,de arra még SOHASEM KAPTAM VÁLASZT(!!),hogy hol, és mikor ÚSZÍTOTTAM én bármely népcsoport ellen is, éshát mindebben ráadásul az a legkabarésabb, hogy mindezeket a vádakat úgy kapom meg, hogy az ilyen jelzőkkel vádaskodók AZ ÉGVILÁGON SEMMIT SEM TUDNAK RÓLAM...Nemis sejtik pl. azt, hogy az én feleségem se magyar,(Bár az is igaz, hogy azért mindenféle értelemben európai jellemzőkkel bír...) éshát azt se tudják, hogy világéletemben kedveltem a más nációju-kultúráju hölgyeket...Egykoron volt pl. cigány származásu nőm is, éshát volt délkelet-ázsiai is,meg egyébb nációju hölgyeket is ismertem meg már közelebbröl is,éshát mint azt írtam ugye, még a feleségem is más országba való...És akkor ugye még én vagyok örökösen a "rasszista"...Ilyenkor mindig arra a bölcs mondásra szoktam gondolni, hogy:"Nagy az isten állatkertje"...
2015. jan. 9. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tanuljuk mar meg vegre, a rasszizmus NEM azt jelenti, hogy azt a TENYT allitod, hogy kulonbozo 'rasszokhoz' tartozo emberek kozott VANNAK kulonbsegek. Az nem rasszizmus, ha azt mondom, hogy a feketek kozott tobb a gondorhaju, vagy hogy a feherek kozott vannak csak kekszemuek.

A rasszizmus az, ha valaki azt allitja, hogy az egyik rasszhoz tartozo ember barmilyen tekintetben kevesebbet er, mint a masikhoz tartozo.

Mintahogy nem szexizmus, hanem teny az, ha azt mondja valaki hogy altalaban a nok fizikai ereje kisebb, igy kemeny fizikai munkara a ferfiak tobbnyire alkalmasabbak.

Szexizmus az, ha azt mondjak pl hogy a nonek a konyhaban a helye, mert masra ugyse jo.

Tetszikerteni a kulonbseget?

2015. jan. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!