Az afgánok, pakisztánok, törökök miért hasonlítanak a cigányokra?
Figyelt kérdés
Össze szoktam őket a cigányokkal keverni?2014. okt. 15. 18:01
1/10 A kérdező kommentje:
* Össze szoktam őket keverni.
2014. okt. 15. 18:03
3/10 anonim válasza:
Arrafelé kicsit melegebb az éghajlat, több a napsütés, így ahhoz alkalmazkodtak az emberek.
5/10 A kérdező kommentje:
De hasonlít még az arcuk is.
2014. okt. 15. 18:15
6/10 anonim válasza:
Indaiakra hasonlítanak, mert onnan kezdték vándorlásukat.
7/10 anonim válasza:
Amúgy te hol látsz olyan rohadt sok afgánt meg pakisztánit?
8/10 A kérdező kommentje:
Debrecenben menekültek az afgánok,pakisztánok...A törökök pedig egyetemisták.
2014. okt. 16. 22:26
9/10 anonim válasza:
Szerintem a törökök nem hasonlítanak a cigányokra. Az indiaiakról mindig az az első benyomásom, de ez érthető. Afgánokat nem ismerek és szerintem az arabok sem hasonlítanak.
Szerintem neked a bőrszín miatt tűnnek cigánynak, de hát vannak ilyen emberek :)
10/10 anonim válasza:
A törökök eredetileg szőke kék szeműek. A sötét törökök pedig nem törökök hanem kurdok. afgánok a cigányoktól származnak akár csak pakisztán és india és bangladesh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!