Szerintetek ezek az eltűnt lányok nem hasonlítanak egymásra? Mindegyiik szőke hajú kivéve a Denise Pipitone.
2014. aug. 27. 18:17
1/16 anonim válasza:
Esetleg ha képet linkeltél volna...
De a kérdésedben már meg is válaszoltad:)
2/16 anonim válasza:
Kicsit. Nem jelentos. Mint egyik szoke kislany a masikra. Denise teljesen mas, o deli tipusu. Barna haj es szem.
3/16 A kérdező kommentje:
Igen de mért pont ők kellettek a gyerekrablóknak?Szőke kékszemű?
2014. aug. 27. 18:58
4/16 anonim válasza:
Ugy velem, a ket esetnek nincs koze egymashoz. Tehat a veletlenek osszjateka.
A feher boru kislanyok kozott nagyon sok szoke gyerekkent. Szerintem nem kell (szabad) parhuzamot vonni a ket ugy kozott.
5/16 A kérdező kommentje:
2014. aug. 27. 19:57
6/16 anonim válasza:
Akkor ezek szerint neked minden 2. ember hasonlíthat a másikra, mert ezek egyáltalán nem.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de az is véletlen,hogy a Denisét Görögországban látták,és aztán meg ott lett a következő híres eltűnt cigánylány.Rengeteg gyerek tűnik el minden országban de velük nem foglalkoznak anyit mint ezekkel.
2014. aug. 27. 19:59
8/16 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem mondtam ilyet hogy nekem minden két gyerek hasonlít egymásra.Én nem az Erzsébet vagyok aki azt hite magáról hogy én vagyok a Niki lánya.Éveken keresztül.
2014. aug. 27. 20:00
9/16 anonim válasza:
? He? Erzsebet? Niki?
A mirror es a daily star brit lapok, persze, h brit eltunesekrol beszelnek. A Madeline-sztori pedig azert volt erdekes, mert sokaig a szuloket gyanusitottak.
Az esetek kozott, tovabbra is azt mondom , nincs osszefugges.
10/16 anonim válasza:
Mit is akarsz tulajdonképpen mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!