Mit gondoltok a szex és new york és hasonló filmek, tényleg rossz hatással vannak a nőkre?
szerintem meg teljesen jó sorozat
pont azt mutatja be amit akar és rávilágít pár dologra
nem csak arra h nőként hogyan tudsz akár pasi nélkül is teljes életet élni
hanem azt h a pasik miket tesznek meg egy kapcsolatban
pl Big és Carie páros - mire ténylegesen összejönnek mik lehetnek egy kapcsolat buktatói
am meg a singliség ....
van az a singli (nő és pasi is) aki ezt az életformát választja és tudatosan így alakítja az életét vagy az életének egy adott szakaszát
és van az a "singli" akinél ez egy átmeneti állapot éppen két párkapcsolat között van
szal nem kellene minden olyan nőt és pasit singliként emlegetni aki éppen nincs kapcsolatban
másik : az ott lévő nők egy olyan életet élnek ami eddig csak a pasik életet lehetett ! alkalmi partnerek, a karrier fontossága, bulik, egyebek ....
Ha egy nő gondolkodásmódját képes befolyásolni egy film, akkor az már régen rossz.
Szerintem te nem nézted végig a sorozatot, különben látnád a lényeget. Már előttem is írták, hogy a sorozatban mindegyik nő a párját keresi, csak ugye azt nem jön olyan könnyen össze.
Én imádtam, még most is nézném, ha menne.
Üdv: egy kétgyerekes feleség
Én néztem a Szex és New Yorkot. Pont nem arról szól, hogy legyünk sziglik. Ha te is láttad, akkor te is tudod, hogy arról szól, hogy hogyan küzdenek azért, hogy egy életre szóló kapcsolatot találjanak és közben mennyi félresikerült kapcsolatuk volt. Párt akartak, csak sokszor nem jött össze. Az más dolgok, hogy ott voltak egymásnak mindig a barátnők. Ettől még nem lesz valaki férfigyűlölő.
Egyébként én meg viccesnek találtam a filmet, azért néztem, eszembe sem jutott a feminizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!