Mit gondoltok a szex és new york és hasonló filmek, tényleg rossz hatással vannak a nőkre?
"hogy érvényesüljünk pasik nélkül"
Ez aztán a nagy bűn! :)
Amúgy nem a film alakítja a nőket, hanem pont fordítva.
Keress olyan nőt, aki neked bejön. Nem vagyunk egyformák.
Egy sorozatra fogni a problémáidat elég nonszensz hozzáállás :D
Nem mellesleg a filmben mind a négy szereplő párt/társat keres. Sokszor olyan témákat is feszeget, amikről nem szoktunk beszélni. Pl. vagyoni különbségek a nő javára és ezt hogyan élik meg a felek. Vagy a gyerek körkérdése.
A Szex és New York óta sem nőtt meg a szinglik aránya, mint ahogy a Született feleségek óta sem szaporodtak el a Lilaakác köz titkokat rejtegető felsőbb osztálybeli feleségek.
Filmek, amik szórakoztatnak, és éppen ezért nem is kell komolyan venni őket.
Nem tudom, nekem épp az jött le, hogy próbálnak párkapcsolatba kerülni.
Egyébként pedig leíró jellegű volt, nem előíró, tehát azt mutatták, ahogy a harmincas new yorki nők próbálnak pasizni, nem pedig azt, hogy hogyan kellene viselkedniük.
Gondoltam hogy azt mondod hogy problémáim vannak:D
Párkapcsolatban élek,a páromnak vannak szingli barátnői és teljesen úgy élik az életüket mint a filmben,és csodálkoznak hogy nem találnak normális pasit maguknak.Teljesen lenőzen beszélnek a pasikról,várják a nem létező herceget,egy álomvilágban élnek,ami soha nem fog teljesülni,mert nem létezik,csak a fejükben és az ilyen filmekből mrítkeznek.Szerintem nem én vagyok a deffektes,nem hinném hoogy annyira deffektes lennék,ha tőlem kér tanácsot,férfitől,egy nagy feminista nő,akinek a magánélete kb nullával egyenlő és ő is érzi hogy nem sokáig járható az az út,ahogy él.Eddig sok hasznos tanáccsal elláttam,amiből volt olyan amit megfogadott.
roviden: nem.
Marhasag hogy egy filmsorozat vagy film vagy barmilyen hasonlo alkotas a tomegeket befolyasolna. Pont forditva van: akkor sikeres egy sorozat/film, ha letezo jelensegekre reagal, arra reflektal.
Nem tudom, nekem épp az jött le, hogy próbálnak párkapcsolatba kerülni.
Egyébként pedig leíró jellegű volt, nem előíró, tehát azt mutatták, ahogy a harmincas new yorki nők próbálnak pasizni, nem pedig azt, hogy hogyan kellene viselkedniük.
Igen pont azt mutatja be,hogy irreális elvárásokkal probálnak párt találni,várják a nemlétező pasit fehér lovon,arany ruhában,majd minden nap más pasival dugnak.Szánalmas vergődő életüket mutatja be,teli kompenzációval.Inkább tragikomédia az egész.Ez párkeresés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!