Mi a véleményetek mi/ki számít embernek?
Szerintem csak és kizárólag: Tudatosan cselekvő élőlény aki tudatosan embertársainak nem okoz kárt.
Szerintem, ha így vagy hasonlóképpen lenne meghatározva és nem biológiailag, akkor a világunk szebb hely lenne. Hogy miért? Mert ebben az esetben egyik bűnöző társunknak se kellene emberi jogokat kapnia, tehát gond nélkül megszabadulhatnánk tőlük, hiszen NEM egy embernek ártanánk.
Ezt már sokan eljátszották ,és nem lett szebb a világunk, és igen veszélyes nézet , akkor ha hatalom is társul hozzá.
Jóval összetettebb kérdés ez , mint hogy egyszerűen likvidálni kell azt aki szerintünk "tudatosan árt embertársainknak". No és mi van azokkal akik úgymond "nem tudatosan"ártanak egymásnak. Állítólag a legtöbben ebbe a kategóriába tartozunk, és állítólag jóval többet ártunk a tudatlanságunkkal , mint az általad bűnözőnek mondott ember.
1.válaszolóbak: Miért lehetne kutya, vagy egy macska ember? Ne csak olvass értelmezd is azt, szerinted egy kutya tudatosan cselekszik?
2.válaszolónak: "No és mi van azokkal akik úgymond "nem tudatosan"ártanak egymásnak." Valószínűleg ők azok akik a tetteikre nem tudnak választ adni, vagyis nem tudatosan cselekedtek, vagyis ez elméletem szerint nem emberek.
3.válaszolónak: lyukas garast nem érsz, hülyeséget is írtál, ráadásul semmi köze a témához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!