Mivel lehetne meggyőzni téged arról, hogy valaki képes utazni az időben?
Figyelt kérdés
Tegyük fel az időutazásnak kötött szabályai vannak. Csak visszafelé működik.2015. jan. 5. 23:57
1/7 anonim válasza:
Ha csak vissza működik ő ittragad.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ő nem tudna róla, és nyilván nem is engedné senki a közelébe. De a pénz elég lenne? Gondolom mindenki ezt célozná meg elsőként.
2015. jan. 6. 00:00
3/7 anonim válasza:
HOgy érted, hogy csak visszafelé működik?
Pl: Én visszatudok menni 1985-be?? vagy 1564-be??
Nos engem csak egy módon lehetne meggyőzni. Írnék a 14 éves énemnek egy levelet. Ezt a levelet ha valaki elküldi nekem és én 14 évesen megkapom, akkor ma 2015-ben már meg is vagyok győzve, hogy létezik ilyen időutazás. Addig még pénzzel sem lehetne meggyőzni.
4/7 anonim válasza:
Ha a mostani énemnek valaki mutat egy 2080 évben gyártott számítógépet, vagy valami hasonló ketyerét, akkor én simán elhiszem :D
5/7 A kérdező kommentje:
Kellett volna szabályzatot írnom:D
A legutolsó visszaugrási pont a gép "megszületése". Annál korábbi időpontra nem lehet visszatérni.
2015. jan. 6. 00:50
6/7 anonim válasza:
Hát ha nem tud az én időmbe utazni, akkor nem is tud meggyőzni :(
7/7 anonim válasza:
Igazából, ha lehetne, már meggyőztem volna magam a múltban, és már úgy élném a jelenemet, hogy már visszamentem a régi önmagamhoz, szóval így, hogy ez eddig nem történt meg... vagy ezután fog, vagy már nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!