Hol tanuljak tovább, és milyen munkám legyen ha utazni szeretnék?
Figyelt kérdés
Imádok utazni,a célom körbejárni a Földet. Milyen munkát válasszak(minek tanuljak) ami sok utazással jár? Humán és reál tantárgyak,valamint a nyelvek is mennek,az nem meghatározó.2014. jún. 15. 21:12
1/5 anonim válasza:
Mit szólnál, ha stewardess lennél?
2/5 A kérdező kommentje:
Az annyira nem az én világom,mert ott nem konkrétan utazok,csak utaskísérő vagyok. De köszönöm a válaszod ! :)
2014. jún. 15. 21:31
3/5 Running man válasza:
Oceánjáró hajó,én legalábbis ott dolgoztam és így jártam a világot.Sok szakmában eltudsz a hajón helyezkedni,hátha valamelyik szimpatikus.Pénzt is kereshetsz és utazhatsz.Bár a hajós élet,nem túl könnyű,de ki lehet bírni.
4/5 anonim válasza:
Idegenlégió? Ott biztos sokat fogsz utazni :D
5/5 yuda válasza:
Úgy gondolom, hogy ha nem munka miatt akarsz utazni, azért senki nem fizet, viszont a megoldás a szemed előtt van, csak annyira egyszerű, hogy nem veszed észre.
Dolgozz akármi mást és összegyűjtöd minden évre előre 1x, 2x a pénzt és utazol szabadság idő alatt.
Mindig más helyre utazz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!