Ha lehetőségetek lenne utazni az időben (oda és vissza is), milyen időpontokra utaznátok el, milyen eseményekhez?
Én visszautaznék:
2007.07.13.-> a szerettem halálának napja. Szerettem volna vele lenni!
2009.09.09.-> kistestvérem születésének napja :) Jó érzés volt ott állni az ajtó előtt és várni arra, hogy mikor láthatom először. Szeretném ismét átélni ezeket a pillanatokat :)
Előre mennék az időben:
-a diplomaosztómhoz, mert sokat készülök rá és érdekel, hogy milyen lesz.
-és egy teljesen átlagos naphoz kb. 15 év múlva. Kíváncsi vagyok, milyen lenne egy napom :D
A nagyszüleimhez mindenképpen visszautaznék.
Aztán magamhoz és beszélnék magammal, hogy mit tanuljak, milyen pályán induljak el, mit ne rontsak el, stb.
Aztán utazgatnék a történelemben, a piramisok építéséhez, például, de kíváncsi lennék a jövőre is persze a közeli és távolabbira is. A lehetőségek korlátlanok lennének.
Én is mennék a dinoszauruszokhoz, meg vissza olyan hetedik osztályba. Tök jó lenne újra átélni az akkori iskolát, bár a mostani fejemmel már nem nagyon jönnék ki az akkori hetedikes osztálytársaimmal, meg haverjaimmal (24/F)...
Előre meg oda mennék, amikor már a Mars terraformálva van, meg amikor találunk más értelmes földönkívülit. Nagy kár, hogy ezt a kettőt mi már nem fogjuk megérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!