Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 6. óta semmit sem tanultam...

Germanhans kérdése:

6. óta semmit sem tanultam szinte átlagom 3,9-4 pedig még a könyvemet sem ismerem. Most itt vagyok 8-os létemre és jön felvételi. Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
6. óta semmit sem tanultam szinte átlagom 3,9-4 pedig még a könyvemet sem ismerem. Most itt vagyok 8-os létemre és jön felvételi és nagyon nem szeretnék 2 pontosat írni (én nem akarok a társadalom terhére lenni) az Arany János Gimnáziumba szeretnék menni hogy legyen tanulmányom. Most esett le hogy nem én vagyok az atya úr isten és nem nekem nyalja mindenki. Nem akarok egy senki lenni. Mit tegyek?
2015. jan. 4. 22:38
 1/5 t_GaRami_a ***** válasza:
Eddig hogy volt ilyen jó átlagod?
2015. jan. 4. 22:58
 2/5 A kérdező kommentje:
nemtudom pedig csak lógtam a levegőben órán otthon meg gépeztem
2015. jan. 4. 22:59
 3/5 anonim válasza:

Nyugodj meg, ugyanebben a helyzetben voltam.

Kb. én is 6.-ban vettem fel ezt a stílust, már 7.-ben elkezdtem parázni, nem is kicsit. Végiggondoltam, hogy ha nem vesznek fel abba a gimibe, ahova menni akarok, akkor nem megyek egyetemre, nem lesz jól fizető állásom, bukott a szép, medencés, hatalmas ház, BMW és Audi A8 :D

Azóta rájöttem, hogy elcs*sztem az életemet, beletörődtem, hogy úgysem fog sikerülni (akarom, de nem tudom visszahozni a szorgalmas énemet, aki tanul, ehelyett hazajövök, kockulok, TV-zek, pedig tudom magamról, hogy megvannak a képességeim). Mostanra a sport /kosárlabda/ teszi ki az életemet, heti 6 edzésem van.

Úgy döntöttem, megyek egy középsuli eü. szakára, ahová 3-as tanulókat simán felvesznek, nekem, kb. 4,5 átlaggal (tanulás nélkül 4.5!) talán még örülni is fognak :D Ugyanitt, ugyanezen a szakon végez idén nővérem (akit oda 3,5 átlaggal felvettek), valamint 2 unokatesóm évekkel ezelőtt végzett, egyikőjük innen ment orvosi (!) egyetemre (természetesen le is diplomázott). Azt elvégeztem, egyetemet kilőttem, esetleg 1-2 szakmát elvégzek, aztán húzok ki külföldre.

Tudod miért írtam ezt le? Azért, hogy ne legyél ilyen kis semmirekellő gyáva suttyó, mint én. Legyen benned akarat, kitartás! :) Nagyon szurkolok, hogy neked sikerüljön! :) Ha gondolod, írhatsz nekem priviben is. :) 14/L

2015. jan. 4. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván olyan általános iskolába jártál, ahol ilyen a színvonal és drága szüleid sem nagyon foglalkoztak, tanultak veled. Hát majd lössz, ami lössz..., ert ezek szerint azt sem tudod, hogy mit jelent tanulni.
2015. jan. 4. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:

1. anyám nevel

2. amíg hagytam magam szín 5 ös voltam

3. biztos hogy nem az ő hibája motivált stb (erőszakkal is)

4.nem fikázást kértem

2015. jan. 4. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!