6. óta semmit sem tanultam szinte átlagom 3,9-4 pedig még a könyvemet sem ismerem. Most itt vagyok 8-os létemre és jön felvételi. Mit tegyek? Bővebben lent
Nyugodj meg, ugyanebben a helyzetben voltam.
Kb. én is 6.-ban vettem fel ezt a stílust, már 7.-ben elkezdtem parázni, nem is kicsit. Végiggondoltam, hogy ha nem vesznek fel abba a gimibe, ahova menni akarok, akkor nem megyek egyetemre, nem lesz jól fizető állásom, bukott a szép, medencés, hatalmas ház, BMW és Audi A8 :D
Azóta rájöttem, hogy elcs*sztem az életemet, beletörődtem, hogy úgysem fog sikerülni (akarom, de nem tudom visszahozni a szorgalmas énemet, aki tanul, ehelyett hazajövök, kockulok, TV-zek, pedig tudom magamról, hogy megvannak a képességeim). Mostanra a sport /kosárlabda/ teszi ki az életemet, heti 6 edzésem van.
Úgy döntöttem, megyek egy középsuli eü. szakára, ahová 3-as tanulókat simán felvesznek, nekem, kb. 4,5 átlaggal (tanulás nélkül 4.5!) talán még örülni is fognak :D Ugyanitt, ugyanezen a szakon végez idén nővérem (akit oda 3,5 átlaggal felvettek), valamint 2 unokatesóm évekkel ezelőtt végzett, egyikőjük innen ment orvosi (!) egyetemre (természetesen le is diplomázott). Azt elvégeztem, egyetemet kilőttem, esetleg 1-2 szakmát elvégzek, aztán húzok ki külföldre.
Tudod miért írtam ezt le? Azért, hogy ne legyél ilyen kis semmirekellő gyáva suttyó, mint én. Legyen benned akarat, kitartás! :) Nagyon szurkolok, hogy neked sikerüljön! :) Ha gondolod, írhatsz nekem priviben is. :) 14/L
1. anyám nevel
2. amíg hagytam magam szín 5 ös voltam
3. biztos hogy nem az ő hibája motivált stb (erőszakkal is)
4.nem fikázást kértem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!