Hogy zajlik nagyjából a felvételi (tesztírás, beszélgetés) egy gyárba?
Én elmentem egy munkaközvetítői irodába (get work) ott felírták a nevem és a telefonszámomat. Pár nap múlva felhívtak hogy xy lesz tesztírás és xy órára menjek el! Az első tesztírás intelligencia teszt volt (pl: 50-28+32-14 az mennyi meg olyan volt hogy vezesd el a nyuszit a labirintuson keresztül a répáig!) Ez megvolt és még aznap felhívtak hogy sikerült a tesztem másnap be kellet mennem egy Higiéniai és egy munkavédelmi oktatásra (2-2 órás oktatás volt). Abból is írtunk tesztet de az már húzósabb volt! Utána vártam a telefont hogy hívjanak hogy mikor lesz meló! Elbeszélgetés nem volt! Egy tanács ha munkaközvetítői irodától mész a gyárba dolgozni akkor kérdezősködj folyamatosan (telefonon vagy személyesen) hogy mikor hívnak be dolgozni! Remélem tudtam segíteni
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!