Mire jó a felsőoktatási intézménytől kapott papírfecni?
Figyelt kérdés
Amit záróvizsga után adnak nyelvvizsga hiányában.2015. jan. 4. 16:41
11/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre.
2015. jan. 6. 02:18
12/17 anonim válasza:
Nah nesze:
arra hogy tanusitja hogy megcsináltad a záróvizsgát
13/17 A kérdező kommentje:
Azáróvizsgát magyarul kell csinálni ha nem vagy nyelvszakos.
2015. jan. 6. 17:45
14/17 anonim válasza:
Felfogtam, de ha nem kapnál fecnit akkor nem igazolná semmi hogy megcsináltad a záróvizsgát.
tudom, te jobban élveznéd ha a nyelvvizsga megszerzése után újból kéne záróvizsgáznod....
A diploma követelménye a nyelvvizsga.
egy általános isk.nek meg h bejárj adott órában és ne bukj meg.
ez van. Most mit kötekedsz???
A diploma egy magas végzettséget ad. Magas pozíció betöltésére alkalmas. Ilyen embertől meg alapvető a nyelvtudás. És pont.
Van sok olyan terület ahol kell a nyelv az információ szerzéshez, máshol elkerülhetetlen hogy külföldi emberekkel kommunikálj élőben vagy telefonon. További helyeken a szabvány vagy az eszköz, módszer leírása van angolul stbstb.
Mi a szakod?
15/17 A kérdező kommentje:
Az utolsó írásodat megcáfolnám, ugyanis a diploma megszerzésének nem angol nyelvvizsga a feltétele, hanem bármilyen nyelvvizsga, ami lehet bantu, szuhaéli nyelv is.
2015. jan. 6. 23:27
16/17 anonim válasza:
Akkro mondom úgy, hogy felfogd. Ha képtelen vagy egy szaros középfokú akármit kiizadni és csak magyarul gagyarászol, nem vagy való diplomás munkába. Minden értelmes helyen kell már nyelvtudás.
17/17 anonim válasza:
Kérdező, te menthetetlenül buta és kötekedő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!