Én Belieber vagyok ami annyit jelent, hogy szeretem Justin Biebert. Kérdésem nem más lenne hogy aki utálja őt miért?
Figyelt kérdés
bár természetes, hogy vannak utálói , mert melyik sztárnak nincsenek... vannak róla pletykák de melyik sztárról nincsenek.. vannak róla kritikák de melyik sztárról nincsenek .2014. dec. 29. 20:59
2/9 anonim válasza:
Mert a lázadásával már túllőtt egy célon. Rombol, verekszik, kárt tesz másokban, mások munkájában. Tiszteletlen, pofátlan, tahó.
3/9 anonim válasza:
Ráadásul a "zenéiben" olyan, mint egy rossz b*zi. [link] Csak nézz rá, és mond, hogy nem b*zi.
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló nem hiszem hogy ismered őt személyesen is ez csak előkritika .
2014. dec. 30. 13:28
5/9 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik nem nem langyos.. ez egyes lányoknak ( nem csak nekem ) ez bejön és nem csak a pofikája miatt lett híres hanem azért mert jó hangja van , jól tud a hangszerekkel bánni
2014. dec. 30. 13:32
6/9 anonim válasza:
Kérdező, én nem akarok piti kis játékokat űzni veled. Én minden sztárpalánának megszavazom a bizalmat, nem ítélek kapásból. Azért ez (2) a véleményem, mert olvastam, miket csinál. Figyeltem a médiát, a beszámolókat. Nem csak hasamra csaptam. Még a Cyrus lány is kulturáltabban képes provokálni.
7/9 anonim válasza:
Nem ismerem személyesen, a médiát sem követem, így nem is ítélkezem róla, mint emberről. A... ööö, zenéjét egyszerűen nem szeretem, ennyi. Nem mondom magam különösebben az utálójának, illetve senkit sem szólok le csak azért, mert szereti. Annak viszont örülnék, ha mások is ugyanígy viszonyulnának ahhoz, hogy én metált hallgatok. "Háááát úristeeeen, ez csak tizennégy éves, ráadásul lány is, biztos rossz útra tért, füvezik, meg még sátánista is!" Talán az ilyen felfogású emberektől áll égnek a hajam - félreértés ne essék, nem általánosítok.
Tehát egyszerűen azokat nem bírom, akik szeretik, én pedig ezt tiszteletben tartom, viszont ők nem fogadják el azt, hogy én nem szeretem.
8/9 anonim válasza:
Én is szeretem Justin Biebert:) Meleg srác vagyok:)
9/9 Bloodias válasza:
Te! Neked mi bajod? Nemláttál még férfit? AZ AZ alak max a furulyával bánik jól. De tetudod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!