Ti mit gondoltok, amikor egy túlsúlyost láttok futni?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan gyógyszert kellett szednem, ami felborította a hormonjaimat, és felszedtem pár kilót. Hogy ledolgozzam, járok futni. Én nagyon élvezem, de néha úgy érzem, mindenki engem néz, és arra gondol, hogy "nézd már a malacot"..
Nektek mi a vêleményetek arról, ha egy kövér-túlsúlyos embert láttok futni?
2014. dec. 26. 23:48
11/15 anonim válasza:
Nem láttam még, de azt, hogy jól teszi.
12/15 anonim válasza:
HELYES! :)
Én is futok, van rajtam még túlsúly, és l*szarom, ki mit gondol. Ha én látok mást futni, legyen akármilyen az illető, mindig elismerést érzek.
És ne aggódj, senki nem gondolja azt, amire te gondolsz :) Esetleg pár idióta kretén, de azok a 30-as IQ-jukkal nem érdemlik meg, hogy foglalkozz velük.
Hallgass zenét, akkor nem fog érdekelni a külvilág :))
13/15 anonim válasza:
Normál esetben az, hogy tök jó, hogy próbál tenni valamit a fogyásért. Ha pedig nagyon sok felesleg van rajta, akkor azt, hogy tönkreteszi a térdét és az ízületeit.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok.:)
2014. dec. 27. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!