Mit gondoltok erről az életformáról?
Ahogy érzed.
Én sokszor érzem így is úgy is. Van hogy kiszakadok ebből a közegből, minden este megyek valahova, meginni egy sört, vízilabdát nézni haverokkal, focit nézni, sportolni, vagy csak sétálni egyet. Meg van hogy igénylem kifejezetten a társaságot is.
De általánosságban meg itthon ülős vagyok, és van hogy egy hosszú nap után végképp nem is vágyom másra, csak hogy végre magamban lehessek, nézzek egy filmet vagy tanuljak, olvassak, stb.
Szerintem attól is függ mit csinálunk itthon, valami hasznosat, fejlesszük magunkat, vagy aktívan kikapcsolódunk, esetleg csak döglünk a gép előtt videókat nézegetve. A pillanatban ez is megfelelő, de utólag mindig rossz visszagondolnom hogy mennyi időm ment el tulajdonképpen feleslegesen.
Ha lenne valami probléma akkor azt kérdeznéd hogy hogyan tehetnél szert új barátokra és barátnőre.
Amit átélsz az az egyedüllét.
És ez nem össze keverendő a magánnyal.
Ilyenkor nincs semmi probléma, minden jó úgy ahogy van.
Ebben az állapotban sokkal könnyebben jöhet egy lány az életedbe mintha két kézzel kapálóznál utána.
Akkor is ha nem élsz intenzív társasági életet.
Ha úgy érzed el kell menned valahova akkor menj, de egyébként nem kell tenned semmit, csak érezd jól magad.
Én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!