Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnék emós lenni kinézetre...

Szeretnék emós lenni kinézetre is, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Tisztàba vagyok vele hogy leàldozott stílus meg éretlen gyerekeknek való (legalábbis folyton ezeket hallom, olvasom)

Kívàncsi lennék emosok, volt emosok véleményére. Nem pózer lennék mert alapból olyannak ismerem és tudom magam ahogy az emosok leirják magukat, de eddig mindíg csak átlagosan néztem ki semmi extra. Most viszont ki akarok tûnni, megmutatni ki és mi vagyok. Rossz ötlet??

2014. dec. 15. 02:18
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Ezzel úgy kifogsz tűnni hogy kb mindenki lefog nézni és lefogja kb mindenki szarni hogy ki és mi vagy. Aztán döntsd el te hogy jó ötlet-e.
2014. dec. 15. 03:48
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Ne így akarj kitűnni! És egy gondolatom megosztom Veled.

Az életben nem az a fontos: kifelé mit mutatsz, hanem amit befelé érzel! Ezenkívül semmi nem lényeges...

2014. dec. 15. 05:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez pont nem kitűnés, hanem csordaszellem.

Kitűnni egyediséggel lehet.

2014. dec. 15. 06:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Tulajdonkeppen mi a kulonbseg az emos es a pozer kozott? Minketto ugyanugy a kulsosegekre hajt.
2014. dec. 15. 08:53
 5/10 anonim válasza:
100%
Még jó, hogy ilyen okos... Én 7 évig voltam emo! Nem emos. Nem a feltűnés miatt, hanem mert azt éreztem ez vagyok én! Teszem hozzá amikor elkezdtem emo lenni 2 évig semmi ilyenről nem hallottam, hogy "emo" . Nem is láttam az utcákon, még Pesten sem ! Szépen elkezdtem úgy hordani a hajam magamtól rászoktam a csőnadrágra slipon cipőre, stb. A két évből eltelt egy év és lám csodát a német Viván debütált a Tokio Hotel-Durch drn Monsun.Imádtam! Olyan volt, mint én, mintha Isten küldte volna hozzám, hogy tudjam: Nem vagyok egyedül! Rá félévre megjelent az első TH poszter a Bravo-ban. Akkor már Pesten elkezdtek terjedniaz emok, de a legtöbb az emos volt. Nem értettem, és haragudtam az egészért mert egyedi voltam, nem köszöntem vissza az utcán egy egykaptafáról érkező valakivel. Majd jött egy cikk a Popcorntól akkoriban, hogy mi eza stílus -mert tudniillik nem volt még akkor neve- ,hogy ez lenne az emo... Nos annak örültem, hogy van a stílusomnak neve, de annak nem, hogy egyre több emberrel kell ezen osztoznom. Olyanokkal is akik egyáltalán nem voltak azok csak játszották,pózerkedtek... És ezek a pózerek, azaz az emósok tönkre tettek mindent, mert azt gondolták, hogy a szuicid, önpusztító hajlam az ami maga a stílus, pedig nem... Viszont a nép ebből látott többet és meg kezdte a birka efektust és a sztereotipiát... Ami új vagy szokatlan azt a konzervatívak és a buták elutasították és gyűlölték és félték. Pedig ártalmatlanok voltunk mi emok! Ellenben a gyilkosokkal, rablókkal stb. És ekkor.vette hódító útját a divatb*zi, aki nem az csupán van egy kevés hajlam benne és ezzel el tudja játszani, meet a csajok szerint cuki, vagy lány esetében a pasiknak izgató két lány és ezeket a fétisélvezőket megfogták maguknak. Persze voltak is melegek, leszbikusok de ez nem stílustól függ valaki vagy az, vagy nem és van aki elfogadja , van aki nem - sajnos ebből van a több, de ez másik téma. Most ugyanez a birka dolog van a swag,pava,yolo-nal . PEDIG MINDENKINEK SAJÁT STÍLUSÁNAK KÉNE, hogy legyen. Ha te emo akarszlenni akkor legyel, lesznek olyanok akik úgy is szeretnek és azok igazán szeretnek. De aki szeretni tud azt Isten szereti, mert Istennek a legfontosabb a szeretet!
2014. dec. 15. 09:38
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat, fõleg neked 5#. Nagyon tetszett a beszàmoló és ahogy bemutattad, köszönöm.
2014. dec. 15. 23:36
 7/10 anonim válasza:
Nincs mit, még sokat tudnék mesélni de az amit elmondtam az válasznak elég volt. :) Amúgy hozzá teszem külsőre még sok dolgban hasonlítok egy emora csak ma már szolídabban. :)
2014. dec. 16. 18:22
 8/10 anonim ***** válasza:

úgy öltözz, ahogy neked tetszik. viszont Magyarország tele van szűk látókörű, egyszerű, kötekedő emberekkel, úgyhogy valószínűleg beléd fognak kötni.

meg egyébként is a legtöbb magyar unalmas, stílustalan ember, így ha egy olyan emberrel találkoznak, aki van stílusa, azzal nem nagyon tudnak mit kezdeni.

2014. dec. 18. 07:33
 9/10 Vivi Pinky válasza:
*Emo. Én támogatom, de ne a kinézetre hajts, hanem a belsőre. 😊
2015. jan. 19. 17:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Belsőleg szerintem úgys állok, de ezt írtam is. A külső az annyira nem számított eddig de úgy gondolom itt az ideje hogy mások is lássák a stílusom ne csak én érezzem.
2015. febr. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!