Te Laptopot vagy iPadet vennél inkább?
Facebookozni megfelel. Könyvet is tudsz olvasni, valamint pár béna játék. Szóval ha lány vagy neked tökéletesen megfelel.
Ha viszont fiú: Battlefield, CoD, Fifa, GTA, Gran Turismo, Forza, Assassins Creed és még sorolhatnám. Hogy játszanál ilyeneken?
Filmet, milyen lenne már tabletten nézni? Mennyi idő alatt töltene le valamit. Photoshop, MS Office, nyomtatás, mindenféle hétköznapi használatos program és funkció. A weboldalakat is számítógépre találták ki, tabletten nehezen kezelhető.
Egy számítógép milliószor többet tud mint egy tablet. De ha tényleg állandóan úton vagy, kevés a szabadidőd, és nincsenek feladataid, egyedül arra használnád, hogy kapcsolatot tarts másokkal akkor jó neked az ipad.
Két laptopom van. Egyik 4 órát (130k kategória), a másik 7 órát (400k kategória) bír folyamatos netezéssel. Net nélkül ez 5 és 9 óra.
Tableten nem olyan kényelemes gépelni, sérülékenyebb.
Iskola a cél?
Inkább egy 13" lapit vennék. Az könnyű, lehet rajta gépelni, sokkal több oldalú, és még házi dolgozatokhoz is tudnám használni.
Mire? játékra, netezésre, suliba, programozásra, videóvágásra??? mire kell?
amúgy egyiket sem. Van asztali gépem, az pont elég arra, amire nekem kell.
nekem ipad air van. laptopom nincs. ajándékba kaptam...
hát jobban örültem volna a normális számitogépnek. ipad képernyője filmnézésre kicsi (lehet vele persze, de nem olyan nagy élmény) illetve ipaden (ha nem youtube vagy online net) akkor meg kell vásárolni a filmet itunes-ról, nem lehet letölteni vagy barátoktól kérni hogy küldjenek át.
illetve dokumentumokat sem lehet benne nagyon irni (Word, Excel stb.) egy nagyobb szöveget irni kész idegtépés (mivel nincs fizikai billentyűzet... pontosabban van de az is 25-30e ft)
chatelni is nem kicsit kényelmetlen
fényképezni viszont jo! utazásra is és iskolába is
"illetve ipaden (ha nem youtube vagy online net) akkor meg kell vásárolni a filmet itunes-ról, nem lehet letölteni vagy barátoktól kérni hogy küldjenek át. "
Na itt látszik, hogy nem értesz hozzá. Bármilyen filmet ráteszek vagy éppen online nézek.
Szóval az ilyen IT analfabéták is terjesztik a sok baromságot, hogy az iPad mennyire korlázolt. Meg ahogy látom fentebb még több olyan aki még életében nem használt semmilyen tabletet.
Mindkettőnek meg van a maga területe. Sőt a tablet egyre több dolgot vált ki amit korábban laptopon csináltam. Igen, mukára gondolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!