Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról...

Mi a véleményetek arról kamaszok, hogy egy 17 éves éles maroklőfegyvert (Fég P9R) tart magánál önvédelem miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Srác márkásan öltözködik, pl.: 25 ezer Ft-és farmer, 30-40 ezres pulcsi stb.

Egyik iskolaelső. Az apja cigit csempész, apja nem foglalkozik vele, a fia nem akarja ,hogy őt ezért nehogy bántsák. Meg divatból is hord magánál pisztolyt. Egy ilyen fegyver 50 ezer Ft-be kerül. Így megy a ruházatához.

2014. dec. 20. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Lehet 37 éves is, egy átlagos állampolgárnak nulla az esélye a legális önvédelmi éles fegyver tartására.
2014. dec. 20. 20:01
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Azt hogy hülye. Ha lebukik és elkezdenek vizsgálódni körülötte, még az apja is lebukhat. Azt pedig nem díjazzák az ilyen körökben. Egyébként nem értem, hogy mi az
2014. dec. 20. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Szóval

Nem értem, hogy mi az, hogy megy a ruházatához. Egyrészt drágább/olcsóbb lőfegyver nem menne? Vagy méretre felel meg? Ez menő de egy kalasnyikov már nem? És legfőképpen ki látja, hogy fontos, hogy passzoljon? Mert ha úton-útfélen mindenki, akkor csak rövid idő kérdése és lebukik.

2014. dec. 20. 20:16
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
És szerinted éles fegyver? Biztos nem. A Fég P9R-nek van gázpisztoly verziója is. De nagy gondba kerülhet miatta, mert csak 18 éven felüli személy viselhet magánál gázpisztolyt, azt is csak engedéllyel!
2014. dec. 20. 20:46
 15/22 anonim válasza:
69%
Valószínűbb, hogy gázpisztollyá alakított, nekünk is van itthon. Szabadon tarthatunk otthon mindenféle megkötés nélkül, de a viseléséhez engedély kell. Ja, nincs 50 rugó 30-ért már kapni. Ha nem mutogatja, dicsekszik, arcoskodik vele, hanem pl tényleg csak a táskájában van, nekem nem lenne vele problémám. Bár mint említettem, a viselése engedély nélkül törvénybe ütköző.
2014. dec. 20. 20:54
 16/22 A kérdező kommentje:
Igazi, igazi lőszer van benne, ez után mi is utána néztünk a keserű művek végzi az átalakítást. Voltam vele lőni a határban célra.
2014. dec. 20. 21:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Bárki tarthat magánál lőfegyvert ha le van téve a vizsgája és be van jelentve a fegyver. Amerikában minden 3. embernek van vagy lőfegyvere vagy sokkolója, esetleg bors spraye. Csak a magyaroknak szokatlan hogy valaki tartson magánál fegyvert, de legális és önvédelemnél igen jól jön ha megtámadják az embert.
2014. dec. 21. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:

a 14 esnek

ha egy sport egyesületnél tag és versenyzik akkor 14 éves kortól lehet sport lő fegyver és 16 éves kortól vadászhat hivatalosan felnőt felügyeletével.

2014. dec. 21. 13:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
én uzival járok be a suliba,nem is mernek kötekedni
2014. dec. 22. 17:01
 20/22 A kérdező kommentje:
Én ezt vicc nélkül kérdeztem, elég komoly dolog.
2014. dec. 22. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!