Mit gondolsz? Melyik típusba tartozol?
Van egy blog az interneten, az embertani típusok, ott lehetne nézelődni ezzel a témával kapcsolatban. (link: [link] Minden típusnál van egy férfi és egy női arc. A képek és a leírások (melyek természetesen a külső tulajdonságok) alapján hova sorolnád magadat.
Engem is érdekel ez a téma, bár nem vagyok rasszista.
Hát... igen nehéz eldönteni, bár engem is mindig érdekelt a téma. Pár éve azt figyeltem meg, hogy tiszta olyan vagyok, mint az Azerbajdzsánban élők, legalábbis azok alapján, ahány azerit láttam, de ma már fogalmam sincs, össze-vissza keveredtek az emberek, ahogy valószínűleg én is. Azt tudom, hogy apai ágon a horvát határ mentéről jöttek a rokonaim, anyai ágon meg a Kárpátaljáról.
Közepes-alacsony vagyok (158 cm), a lábam rövid, a karom hosszabb az átlagnál. Az arcom hosszú, vékony, lefelé keskenyedő, magas homlokkal. A bőröm sokak szerint már kórosan fehér (hiába napozom, nem tudok barnulni). A szám hosszabb, alul vastag. Az állkapcsom és a szám között nagyon kicsi a távolság. Az orrom hosszú, szélesebb. A szemem nagy, sötétbarna, a felső szemhéj szinte alig látszik, annyira előrelóg a szemöldökcsont (az az úgynevezett "rejtett szem" típus). A szemem alatt pedig teljesen lapos mindig, nincs az a kis "táska", ami sokaknak van, főleg mosolygáskor. A hajam középbarna, enyhén hullámos, nagyon vékony szálú és a legkevésbé sem mondható dúsnak.
Most ezeket tegyük össze! Nekem nem sikerült itt megtalálnom ezt az arcot. Ha a leírásokat nézzük (és egy kicsit a képet is), valami kaszpi, anatóliai, uráli, kaukázusi, nyugat-turáni, pontuszi keverék lehetek. De ha akarod, küldök képet privátban és eldöntheted, szerinted hova tartozom.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!