Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz? Melyik típusba...

Mit gondolsz? Melyik típusba tartozol?

Figyelt kérdés

Van egy blog az interneten, az embertani típusok, ott lehetne nézelődni ezzel a témával kapcsolatban. (link: [link] Minden típusnál van egy férfi és egy női arc. A képek és a leírások (melyek természetesen a külső tulajdonságok) alapján hova sorolnád magadat.

Engem is érdekel ez a téma, bár nem vagyok rasszista.

2014. dec. 16. 15:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban legalább három típ beazonosítható lenne holott ugye rokonok vagyunk.

Ennek alapján ez egy értelmetlen csoportosítás.

2015. jan. 26. 23:15
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es válaszoló! Egyébként még egy rokonságon belül is lehetnek eltérő típusok, mert az őseink között sok típust is lehet találni (a távoli ősökkel együtt).
2015. febr. 4. 16:22
 13/22 anonim ***** válasza:
nem jeleníti meg a képeket..nekem legalábbis
2015. febr. 6. 10:57
 14/22 anonim ***** válasza:

Standid és Lappid és Nyugat-turáni és Gorid és Dél-szinid!

Bár nekem inkább nagyobb a szemem, ezek közül pedig egyiknek sem mondható nagynak :P

Az arcformám és az orrom pont olyan, mint a Lappid-nak, de még annál is kisebb! Gorid-hoz hasonló a homlokam, de még annál is kisebb.

Az ajakformám a dél-szinidéhoz hasonlít!

2015. febr. 6. 11:17
 15/22 A kérdező kommentje:

Ami az embertípusokat illeti lehet nézegetni a The Apricity fórumot is, ahol a következő thread-okban lehet nézegetni az embertípusok példáit, így kialakulhat az ember szeme a különböző típusokhoz.

Alpesi példák: [link]

Dinári példák: [link]

Atlanto-mediterrán példák: [link]

Balti példák: [link]

Hallstatt nordikus példák: [link]

De még vannak ilyen thread-ok más típusokról is. Amúgy a The Apricityre regisztrálni is lehet. A taxonomy alforúmban a "post new thread" gombra kattintva csinálhattok thread-ot magatokról úgy, hogy képeket töltöttök fel magatokról és ha a "submit new thread" gombra kattintotok, akkor meglesz a thread és biztos ráfognak arra írni, hogy milyen típusúak vagytok.

2015. febr. 6. 11:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Igen lehetnek a felmenőink között több féle típ. de attól még mi értelme van az ilyen csoportosításoknak?
2015. febr. 6. 19:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Szerinted nincs értelme, de eléggé érdekes dolog.
2015. febr. 6. 19:57
 18/22 A kérdező kommentje:
14-es válaszoló! A dél-szinid ázsiai típus, nincs a magyarok között ilyen. Gorid lehetsz, küldenél magadról képeket?
2015. febr. 7. 17:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerintem leginkább gorid.
2015. márc. 13. 22:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Szubnordikus és kelet nordikus féle vagyok.
2015. márc. 21. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!