Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz dolog...

Szerintetek rossz dolog visszajonni magyarországba?

Figyelt kérdés
én kanadában cseperettem fol egy kisebbecske városban meg a nagyszuleim menekultek at annak ideje koran a haboru utani hajnalokon szeretem canadat de toprengeken sokszor hogy oda szeretnek menni ahonnan szarmaztam emberek szerintetek mennyire lenne ott ugy neekm elni vagy munkat talalni beszlem a nyelvem de a kiejtesem nem mindig a helyes igy mit gondoltok nagyon szeretnek olyan emberekkel is kozelben lenni akik a sajatom es erezni oket sokszor :) es kozel magamhoz
2014. dec. 14. 22:41
1 2
 11/14 anonim válasza:

Még annyi, hogy a közbiztonság elfogadható, de ha egy kicsit is látja rajtad mondjuk egy utcai árus, hogy nem vagy helyi, rögtön átvágnak. ( tisztelet a kivételnek).

A politikusok nagyon-nagy része csak a saját érdekeit nézik,és egymás között elosztják a jövedelmező dolgokat.

Pár egyszerű dolog :

A személyvonatok nagy része katasztrofális állapotban vannak. Olyan, hogy vonaton elmenni Wc-re...hát csak akkor ha már nagyon nem bírod visszatartani, emrt MOCSOK van. Ha a vonat pontosan érkezik, az felér egy csodával. A tömegközlekedés ára meg nagyon magasak (mondjuk ezt nem tudom más országokban hogy van). Vidéken az utak egy része eszméletlen szar állapotban vannak, van ahol kb. járhatatlan, de szerencsére azért nem mindenhol.

A politikusokat nem érdekli az ellenzék véleménye. Szó szerint, aki nem velük van az ellenük van, és amit az ellenzék mond, az csak hülyeség lehet. Nem is nagyon halad az ország sehova... 1 évtizeddel ezelőtt, az környező országok közül nekünk volt a legerősebb gazdaságunk. Ma már elment mellettünk talán az összes szomszéd.

Az északi, észak-keleti országrésznek 15-20 év múlva BEFELLEGZETT. Én ott élek. Aki szintén tudják, hogy igazából milyen Borsodban lakni, azok tudják miről beszélek.

2014. dec. 15. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van. Én borsodban lakok, ózd nem halad semerre, és hiába nyert a jobbik, ha akarnának se fognak tudni csinálni semmi érdemlegeset mert a pénzt direkt megfogják vonni tőlük. Ózd egy lepusztult hely, az utcán jó esélyed van arra hogy valaki kötekedni akar, de legalább arra hogy beszóljanak. (Aki itt lakik tudja "kikről" beszélek.) A kérdező jó eséllyel nem itt akarna lakni, de ez lényegtelen, borsod és a többi északi része lepukkant, az ország többi része pedig hamarosan csatlakozik hozzá. Bármennyire fáj, innen csak menekülni lehet, aki itt marad mert hogy "jobb lesz", az áltatja magát :(
2014. dec. 15. 01:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Én már elköltöztem M.O.-ról. Jöhetsz a helyemre.
2014. dec. 15. 06:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Maradj, hidd el, jobban jársz. Jelöletlen tömeges öngyilkosság Magyarországon élni. Nagyon kevés a fizetés, ehhez képest drágák az árak, alig van normális munkahely.. Ha szeretnél tönkre menni, akkor szívesen látunk.
2014. dec. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!