Mi van ma mindenki bunkó?
Figyelt kérdés
Most jöttem fel egy tíz perce olvasgatni egy kicsit,de bármelyik kérdést megnyitom,oltják a kérdezőt,bármi a kérdés!Mi van veletek emberek??2014. dec. 10. 18:29
2/11 anonim válasza:
Ez egy ilyen nap. Ne félj, mert majd jön nap nap után :)
3/11 anonim válasza:
Nem csak itt.
A héten az irodánk környékén már alig dolgozik valaki, viszont tobzódnak az emberek és mindenki annyira bunkó és figyelmetlen közlekedés közben is. Pedig velem általában kedvesek az emberek :)
5/11 anonim válasza:
Ma szadista nap van, ne feledjétek!
6/11 anonim válasza:
Ezt a köcsög kérdést? mit képzelsz magadról? hogy merészeled? :D
7/11 anonim válasza:
Miről beszélsz, te hülye gyökér?! :D
Amúgy bunkó emberek mindig is voltak, csak mára egy kicsit sok jutott belőlük. De az is lehet, hogy az osztályom rosszkedve kihat az egész világra, mert holnap matektémazárót írunk. :D
8/11 A kérdező kommentje:
Tessék!Élő példa a két utolsó hozzászóló!
2014. dec. 11. 06:46
9/11 anonim válasza:
Ahahaha, ez jó volt :D
Engem mindíg bunkonak tartanak a nevemmiatt...
10/11 anonim válasza:
Szia, a hetedik válaszoló vagyok. Csak ironizáltam, nem kell rögtön mellre szívni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!