Azok, akiknek ilyen rettentő hosszú műkörme van, hogyan szokták kitörölni?
Az egyik kolléganőm, akinek ilyen körme van, megkérdeztem, de megsértődött... Pedig próbáltam tapintatos lenni, és tényleg érdekelne, mert nem tudom elképzelni, hogy fogja meg a papírt és hogy nem tesz kárt magában közben...
Szerintem letekernek 2x-3x akkora mennyiséget mint egy normál ember, azt már viszonylag normálisabban meglehet fogni úgy gondolom :D
Max egy kis csoki ott marad.
:D
Köszi a válaszokat!
Azt hiszem, feláldozom magam a férfiakért /és műkörömmel nem rendelkezőkért/ és kísérletezek egyet magamon! :)
A jobb kezemre ragasztok műkörmöket és kipróbálom! Legalább csinálok még valami hasznosat 2014-ben... :)
Pár nap múlva folyt. köv.! ;)
Mondom, ne az ujjbegyeiddel próbáld! :D Jó szórakozást.
De azért messzemenő következtetést ne vonj le, mert a ragasztott műköröm enyhe nyomásra is letörik, a normál zselés meg legfeljebb a körmöddel együtt jön le. :) Persze, ezért ne csináltass műkörmöket. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!