Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok, akiknek ilyen rettentő...

Azok, akiknek ilyen rettentő hosszú műkörme van, hogyan szokták kitörölni?

Figyelt kérdés

[link]

Az egyik kolléganőm, akinek ilyen körme van, megkérdeztem, de megsértődött... Pedig próbáltam tapintatos lenni, és tényleg érdekelne, mert nem tudom elképzelni, hogy fogja meg a papírt és hogy nem tesz kárt magában közben...

2014. dec. 4. 21:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Szépek!

És esetleg elárulod nekünk a titkot? Lééégyszííí! 'o.0'

:)))

2014. dec. 4. 21:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Rosszul mondtam, nem az első, hanem a második voltam. Ott a titok. :)
2014. dec. 4. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:

Tanáromnak is ilyenek a körmei... tökéletesen gépel...

Nem olyan a technikája mint egy átlag embernek.. hanem vízszíntesen van a kezük a bill. fölött és az ujjuk alsó részével írnak...

2014. dec. 4. 21:57
 14/24 A kérdező kommentje:

Oké, oké, de hogy törlik ki??! :D

Megkérdezed a tanárod? :D Mondd neki, hogy ez olyas féle információ, amit az egyetemeken sem oktatnak és sok felnőtt nem tudja!

2014. dec. 4. 22:06
 15/24 anonim ***** válasza:
Neked kakafétised van?
2014. dec. 4. 22:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Miért lenen kakafétisem?

Pusztán arra a fizikai képtelenségre vagyok kíváncsi, hogy tudja valaki a kérdésben említett műveletet kivitelezni. Nem a kakilás a lényeg, azt is kérdezhettem volna, hogyan húz kesztyűt, bár nagyobbat vesz, ezt el tudom képzelni. De a kérdésemre a választ nem tudom.

2014. dec. 4. 22:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Miért volna fizikai képtelenség? Ha az volna, nem lenne műkörmünk. Mindent meg tudunk csinálni, amit te. Mint írtam, gépelni is gyorsabban tudok bárkinél. 12 éve vannak műkörmeim. Ellátom a háztartást, főzök, takarítok, és a fenekemet is kitörlöm. Már egy órája izgulsz, hogy vajon hogyan, de nem tudom neked elmagyarázni, mert azt nem tudom, más hogyan csinálja, bár neked köszönhetően már olvastam egy beszámolót erről. Sosem okozott még nehézséget.
2014. dec. 4. 22:23
 18/24 anonim ***** válasza:

Na, akkor elárulom. Akkorák voltak, mint a kommentelőé, aki belinkelte. A titok: techikaváltás. Nem az ujjbegyeddel törlöd, hanem kicsit visszahajtva az ujjaidat az ujjad közepével. Tehát az alsó és középső ujjperc közötti hajlós rész segítségével fejted ki a nyomást.

Gyakorlást igényel, nem mondom, de nem lehetetlen feladat. :)

2014. dec. 4. 22:25
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
"Na, ez már egy érdekes kérdés!"
2014. dec. 4. 22:28
 20/24 anonim ***** válasza:
azét a kérdező által betett, meg a kommentelő által betett közt van egy kis különbség...a kérdésben lévővel én sem tudom, hogy lehet létezni. de én is ismerek egy olyat, akinek ilyen vna. azt mondta, megszokta, de mikor először voltak neki, mindent helyette kellett csinálni..
2014. dec. 4. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!