Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, mit reagálnátok erre...

Fiúk, mit reagálnátok erre abban az esetben, ha veletek történne ez meg?

Figyelt kérdés

Szóval, az az alap történet, mikor még idén februárban vagy márciusban láttam egy 17-18 év körüli fiút pityeregni, miközben ült a végállomáson egy padon. Vörös volt az orra és a szeme, és elejtette a gyűrött zsebkendőjét éppen, amikor oda néztem rá. Szívem szerint oda mentem volna hozzá tiszta zsebkendővel, és megkérdeztem volna tőle, hogy leülhetek-e mellé, és hogy tudnék-e valamiben segíteni. Csak az volt a bökkenő, hogy már fent voltam a buszomon, ami éppen indult is el. Az ablakból tudtam csak felfigyelni a fiúra. Persze..benne lett volna a pakliban, hogy tolakodónak nézne engem, és elküldött volna. De nem olyannak nézett ki, mint aki tiszteletlenül, vagy flegmán vagy csúnyán beszélne. Már kisgyerek korom óta illedelmes és barátságos voltam mindenkihez, és valóban érdekel a psichológia, ugyan így pedig a szociális munkák is. Egyszerűen nem bírom elviselni, ha valaki sír vagy pedig búslakodik, mert úgy érzem, hogy az én felelősségem is, hogy az az ember jobban érezze magát, mivel én is a környezetében vagyok. Nem tudom csak úgy levegőnek nézni.

Kiegészítve a kérdésemet, ti mit tennétek hasonló helyzetben fiúk,férfiak, ha egy 15 éves lány így oda menne hozzátok? De akár kortól függetlenül. Ha nagyon szomorúak lennétek, és egy idegen lány vagy nő próbálna megvigasztalni vagy meghallgatni titeket?

#lány #zsebkendő #buszpályaudvar #síró fiú #pár pillanatos "találkozás"
2014. dec. 2. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 15:14

9-es vagyok.

Szóval azt mondod hogy kajakra járnál egy ilyen srácal,esetleg ott helyszinen letörölnéd a könnyeit,és éjszakába nyuló beszélgetések közepette fedeznétek fel hogy ti valójábsan hasonlóak vagytok,és összetartoztok? Álmodozni lehet :)

2014. dec. 13. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Fel kellett volna tépni a busz ajtaját,és az ölébe ugrani a kis csákónak..:) 9-es voltam
2014. dec. 13. 15:51
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze. Ez nem lenne kizáró ok nálam, amiről fentebb beszélgettünk, de elsősorban nem párválasztás céljából mentem volna azért oda hozzá. :) De jajajajj..ezen a feltépni a busz ajtaját, és a srác ölébe ugrani" részen elmosolyodtam. :D Kétlem, hogy az ölébe ugrottam volna, mert erre nem lehet jól reagálni senkinek sem egy idegen embertől, én meg nem akarnám kellemetlen helyzetbe hozni magam. De biztosan nagyot nézett volna.
2014. dec. 14. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:
egy olyan fiú, aki mindig sír, az persze már fura, de ha 1-2x az teljesen normális. aki fiú/férfi létére még sosem sírt annak nem voltam még igazán nagy problémái, vagy nincs szíve, bár ez persze attól is függ h az illető fiú hány éves. nyilván 18 év alatt nem mindenki élt meg olyan dolgokat, amitől sírhatnékja van, de mondjuk egy 90 éves ember tuti sírt már párszor az életében. az is gáz?
2014. dec. 14. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 14:19

A lányok is lehetnek merészek..:)

(nem tudhatod hogy nem Ő-e az igazi)

2014. dec. 14. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 14:24

Sirni bármikor lehet,lehet pont akkor hagyta el a bnője,vagy v mi családtagját érte v mi,vagy pusztán elhagyta a tárcáját,amiben a havi fizetése volt..:)

De az is lehet hogy az ital sirt bellőle,végül is ilyen hidegbe vedel az ember rendesen..:)

2014. dec. 14. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!