Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok? Mit tennétek? Ha ez történne.

Figyelt kérdés

Tegnap a párom kardiologián volt mivel gyakran esett le vérnyomára, ajult el, folyamatos alacsony pulzus(40).

Amikor dobban a szive nagyon fáj neki a környéke. Alig tud aludni igy meg akármit csinálni már pá hete. Ezért rávettem h keresen orvost(nem igazán akart de elvittem ...)

Nos hát. Mit tennétek ha a párotoknak ilyen gyenge lenne a szive és kiderülne hogy csak pá éve van hátra? A párotokon most azt értm akivel már családot terveztek és miegymás.

Mi jegyesek vagyunk jövöre esküdnénk és ez most kiderült:/ Összevagyok törve.

Elnézést ha néhol érthetetlen v van benne hiba, de most is könnyes szemmel és remegő kézzel irom ezt...(Ő most alszik melettem)

Ha nem érthető valahol v rosszul fogalmaztam szoljatok.

24F

20N

#halál #párkapcsolat #sziv gondok...
2013. okt. 8. 21:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg csak pár éve van és tényleg szeretitek egymást akkor bearanyozod neki.
2013. okt. 8. 21:59
 2/16 Mirk ***** válasza:
2013. okt. 8. 22:01
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem hagynám ott.
2013. okt. 8. 22:01
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem is terveztem másképp, csak hát hogyan dolgozhaatnám ezt fel ? :/
2013. okt. 8. 22:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Vele maradnék,kitartanék mellette a végsőkig.
2013. okt. 8. 22:03
 6/16 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ezzel a problémával kell megküzdenetek. :(

A helyedben mindenben segítenék neki, mellette állnék és szebbé, boldoggá tenném a hátralévő életét amennyire csak lehet. Minden tiszteletem a tiéd, hogy kitartasz mellette.

2013. okt. 8. 22:04
 7/16 anonim ***** válasza:
Biztos nehezen viselném, de mondhatni már megszoktam a rokonaim elvesztését. Elhagyni biztos nem hagynám el, inkább megpróbálnám kiélvezni a maradék időt.
 8/16 anonim ***** válasza:

A világon a legboldogabb emberré tenném minden pillanatát. És minden nap minden percét úgy élnék meg vele mintha az az utolsó lenne. De csodák mindig vannak, és számtalan példa van arra, hogy az orvosok tévednek, vagy nem tévednek de Isten beleavatkozik.

Kenneth Haggin-nek is 16 éves korában azt mondták-mert szíves volt-hogy fél éve van hátra 40 kg volt, ahogy Ő fogalmaz: vasággyal együtt, odafordult a fennlévőhöz és még 80 évet élt erőben, és egészségben, a csodának köszönhetően. Szóval a párod meccse még masszívan nincs lejátszva. És ne a halálra készülj, hanem az életre.

9/16 A kérdező kommentje:

Ezt fogom tenni ez nem kétséges hogy vele maradok...

Ő azt mondta probáljak nélküle boldog lenni és h legyek erős ha eljön az idő...

Hogyan lehetne erre "felkészülni" vagy feldolgozni ezt a dolgot ?:S

2013. okt. 8. 22:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Megtennék mindent hogy boldog legyen az alatt az idő alatt ami még hátra van neki. Semmiképp se hagynám ott.
2013. okt. 8. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!