Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok? Mit tennétek? Ha ez történne.
Tegnap a párom kardiologián volt mivel gyakran esett le vérnyomára, ajult el, folyamatos alacsony pulzus(40).
Amikor dobban a szive nagyon fáj neki a környéke. Alig tud aludni igy meg akármit csinálni már pá hete. Ezért rávettem h keresen orvost(nem igazán akart de elvittem ...)
Nos hát. Mit tennétek ha a párotoknak ilyen gyenge lenne a szive és kiderülne hogy csak pá éve van hátra? A párotokon most azt értm akivel már családot terveztek és miegymás.
Mi jegyesek vagyunk jövöre esküdnénk és ez most kiderült:/ Összevagyok törve.
Elnézést ha néhol érthetetlen v van benne hiba, de most is könnyes szemmel és remegő kézzel irom ezt...(Ő most alszik melettem)
Ha nem érthető valahol v rosszul fogalmaztam szoljatok.
24F
20N
Most eszembe jutott a sok probléma,amiket az emberek kiírnak ide napi szinten.Féltékenység,áskálódás,ez nem jó,az nem jó egy kapcsolatban,mert már jó dolgukban és unalmukban nem tudják mit csináljanak.Ahelyett,hogy össze tennék a két kezüket,hogy egészségesek,és van mellettük valaki.
Sok sok kitartást kívánok neked kérdező,és erőt!Ne előtte legyél szomorú vagy letört,ne lássa.Erre nem lehet felkészülni,de ahogyan az egyik hozzászóló írta,csodák márpedig léteznek!
Köszönöm a válaszokat. Megteszek minden tőlem telhetőt.
Félreértéseket elkerülve(privátok miatt) Én férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!