Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok? Mit tennétek? Ha ez történne.

Figyelt kérdés

Tegnap a párom kardiologián volt mivel gyakran esett le vérnyomára, ajult el, folyamatos alacsony pulzus(40).

Amikor dobban a szive nagyon fáj neki a környéke. Alig tud aludni igy meg akármit csinálni már pá hete. Ezért rávettem h keresen orvost(nem igazán akart de elvittem ...)

Nos hát. Mit tennétek ha a párotoknak ilyen gyenge lenne a szive és kiderülne hogy csak pá éve van hátra? A párotokon most azt értm akivel már családot terveztek és miegymás.

Mi jegyesek vagyunk jövöre esküdnénk és ez most kiderült:/ Összevagyok törve.

Elnézést ha néhol érthetetlen v van benne hiba, de most is könnyes szemmel és remegő kézzel irom ezt...(Ő most alszik melettem)

Ha nem érthető valahol v rosszul fogalmaztam szoljatok.

24F

20N

#halál #párkapcsolat #sziv gondok...
2013. okt. 8. 21:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Viszont én arra nem lennék képes. Mármint nélküle boldog lenni..:/
2013. okt. 8. 22:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Őszintén? Sehogy. Erre a dologra nem lehet felkészülni, csak egyszerűen túlesni rajta és minél hamarabb felállni utána. De most még ne törődj ilyesmivel, csak próbáljatok boldogok lenni.
2013. okt. 8. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Most eszembe jutott a sok probléma,amiket az emberek kiírnak ide napi szinten.Féltékenység,áskálódás,ez nem jó,az nem jó egy kapcsolatban,mert már jó dolgukban és unalmukban nem tudják mit csináljanak.Ahelyett,hogy össze tennék a két kezüket,hogy egészségesek,és van mellettük valaki.

Sok sok kitartást kívánok neked kérdező,és erőt!Ne előtte legyél szomorú vagy letört,ne lássa.Erre nem lehet felkészülni,de ahogyan az egyik hozzászóló írta,csodák márpedig léteznek!

2013. okt. 8. 22:09
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megteszek minden tőlem telhetőt.

Félreértéseket elkerülve(privátok miatt) Én férfi vagyok.

2013. okt. 8. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden tiszteletem a tiéd nagyon nehéz lehet de le a kalppal előtted,és szerintem jól látod a dolgokat, tarts ki mellete és nem tudhatod hogy a sors mit hozz lehet hogy hosszú boldog élet vár rátok de ahoz az is kell hogy ne add fel soha!:)
2013. okt. 8. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Nos, ez alapján a kérdés alapján és pláne az új kérdésed alapján kamunak ítélem (hogy miért, azt majd ott). Itt csak annyi, hogy kiváló pacemakerek léteznek a fent leírt tünetek kezelésére, amivel évtizedekig lehet élni.
2013. okt. 9. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!