Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ő az? Vagy kamu?

Tényleg ő az? Vagy kamu?

Figyelt kérdés

Egy lany kepet kuldott nekem de..elegge hihetetlen hogy tenyleg igy nez ki..szerintetek mennyire kamu? Vagy annyira nem is szep hogy annak higyjem?

[link]

2014. nov. 30. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És azokat is bárki letudja tölteni onnan. A kérdező nem mondta, hogy azon az oldalon ismerte meg.
2014. nov. 30. 22:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem hotdogrol ismerem..csak sokat beszelgettunk..egy kik nevu telos cheten tok joba lettunk de olyan nagyon nehezen kuldott magarol kepet hogy nem ertettem mi a baj..:p de ha kiderulne hogy nem o az akkor se lenne baj..mert most egy baratsagba nem szamit..csak azert rosszul esne picit..de koszi szepen a valaszokat:)
2014. nov. 30. 23:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem hihetetlen kategória. A felülről fotózás jót tesz a "beauty" képeknek, ezen kívül helyes lány, aranyos arcot vág, van rajta egy kis smink és úgy rendezte el a haját, ahogy én szoktam, ha cukinak akarok látszani. De nem az a hihetetlen szépség kategória.

A netes kereséssel nem állapítható meg, hogy lopott lenne a kép, csak a hotdogos előfordulást mutatja a Google Images és a Tineye is.

Ettől függetlenül természetesen lehet lopott a kép, de a rendelkezésre álló eszközökkel ezt nem sikerült bizonyítani. Beszélj vele videón, vagy leginkább találkozzatok személyesen, csak onnantól veheted teljesen biztosra, hogy ő az.

2014. nov. 30. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:

"de olyan nagyon nehezen kuldott magarol kepet hogy nem ertettem mi a baj.."

Az, hogy nehezen küldött magáról képet, még nem jelent semmi rosszat. Én is óvakodok magamról valódi, saját képet küldeni, mert sok az aljas ember, akik visszaélnek vele. Nagyon könnyen elképzelhető, hogy egyszerűen előrelátó és óvatos a levelezőtársad.

2014. nov. 30. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Az hiszem szerelmes lettem :)
2014. dec. 1. 00:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk az számomra elég ellentmondásos, hogy nehezen küld magáról képet, de a neten meg van egy csomó nyilvános képe.
2014. dec. 1. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!