Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ő az? Vagy kamu?

Tényleg ő az? Vagy kamu?

Figyelt kérdés

Egy lany kepet kuldott nekem de..elegge hihetetlen hogy tenyleg igy nez ki..szerintetek mennyire kamu? Vagy annyira nem is szep hogy annak higyjem?

[link]

2014. nov. 30. 22:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Csak mert eleg jó baratnok lettunk..de nagyon nehezemre esik elhinni hogy o igy nez ki..:p de aztan lehet ki tudja..:)
2014. nov. 30. 22:38
 2/16 savanyújóska ***** válasza:
Szerintem inkább aranyos és nem csúnya, mint szép, nem vagyok benne biztos, hogy vékony lenne, és a szembefény miatt teljesen homogén az arca, ami elsimítja a kis egyenetlenségeket, ráncokat, emiatt az amúgy sem csúnya arc még tökéletesebbnek tűnik. Annyira nem vészesen szép lány, csak a megvilágítás kiemeli az előnyös vonásait. De egyébként is aranyos lány lehet, ilyen képek kellenének nekem is!:D:D
2014. nov. 30. 22:39
 3/16 anonim válasza:
Lehet igazi, kérj több képet,webkamerás beszélgetést,találkozót,esetleg telefonszámot.
2014. nov. 30. 22:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom de szívesen randiznék a képen szereplő lánnyal :)
2014. nov. 30. 22:40
 5/16 anonim ***** válasza:

[link]

Mindig ellenőrizd le google-el, ha lehet. Ez pl kamu.

2014. nov. 30. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok utolsó, te is értesz hozzá... -.- azért, mert a google nem 0 darab képet hoz ki rá, akkor már egyből kamu.

[link]

Nem kamu, csak vannak ismerősei hotdogon, ezért hozta ki több oldalon.

2014. nov. 30. 22:46
 7/16 anonim ***** válasza:

ma 22:44

Már miért lenne kamu? Megnézted te a találatokat? Az összes egy hotdog profilhoz vezet.

2014. nov. 30. 22:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Amíg valakinek a profilképét mutatja a google, addig kamunak kell tekinteni. Azt bárki eltudja lopni. Ellenvetés?
2014. nov. 30. 22:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Miért ne nézhetne így ki? Egy teljesen átlagos, csinos fiatal arc.
2014. nov. 30. 22:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna normálisan utánajárnod, és csak utána pattogni -.- ott van róla még legalább 10 különböző kép...
2014. nov. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!