Mi az a tárgy, amire nagyon vágytok, de nincs rá pénzetek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 21:41
1/12 anonim válasza:
Shelby Cobra GT550, lakás, 458 Italia,'67-es Mustang, Camaro, Agera R. Most így hirtelen ennyi.
2/12 anonim válasza:
Jó kérdés. Van pár dolog, amit szeretnék, csak nincs rá pénzem (számítógép tartozékok, új túrabakancs, egy jobb fényképezőgép) de ezek egyike se olyan, hogy "jajj, mi lesz velem, ha nem lesz meg"
3/12 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen. Egy pillanatig elgondolkoztam, hogy jó lenne odautazni megnézni a piramisok köveit közelről, de aztán lebeszéltem erről magamat, hogy ott olyan meleg van és mégsem mennék. De nem a pénz miatt. Valahogy nem tudok olyasmire vágyni, ami elérhetetlen.
4/12 anonim válasza:
Mindenre vágyunk es ha vmit megkapunk akkor keresünk egy új drága dolgot ami felkerül a listára es igy tovább .... Én is sok mindenre vágyok de mar rájöttem h az sokkal fontosabb h a családommal lehessek es ha nem találok ki naponta h mi kell akkor kevesebbet kell dolgozniuk es több időnk marad egymásra ... Es míg a tárgyak tönkre mennek, elvesznek az emlékek örökre megmaradnak
5/12 intrepid válasza:
Egy lakóautó, - lakóbusz, azzal nomád módon járni a világot, és mindent megnézni, amiről olvastam, és érdekes volt. Van abban valami lenyűgöző, ha regényben olvastam egy helyről, a történet része volt, és egyszer ott lenni. Most nem a túrista szenzációkra gondolok, hanem olyasmire, ami csak nekem érdekes, mert olvastam róla.
6/12 anonim válasza:
Nekem nagyon kellene egy profi tükörreflexes gép. A munkámhoz és a tanulmányaimhoz kell, szóval nem is személyes vágy, inkább szükséglet, de nincs rá pénzem, szóval... Nem tudom, mikor lesz. Más dolgok, luxuscikkek, stb. nem nagyon kellenek. Nem mondom, hogy nem lenne jó, de megvagyok nélkülük.
7/12 anonim válasza:
Amire vagyom azt meg tudom venni, amit meg nem tudok megvenni arra nem vagyom, ilyen egyszeru :)
8/12 anonim válasza:
kb 15-20 forgózsámolyos kamion, sofőrökkel.
9/12 anonim válasza:
Én csak a vágytalanságra vágyom. :D
10/12 anonim válasza:
Bár nem tárgy, de ugyanúgy pénz kellene hozzá....tetoválás...sok sok tetoválás :(
Ezen kívül a többi dolog csak olyan vágy, hogy ha nem lesz meg hát üsse kő, de ha meglenne akkor aztán nagyon boldog lennék. Mondjuk egy 67'-71' Mustang vagy bármi más hasonló korú dorombolós izomautó :)
Szeretnék fűzőket is, brokátot és szatént, csipkéset, pirosat, feketét, mindenfélét, kapásból vagy 10-et tudnék venni :D Ezek legalább meglesznek idővel, ahogy a tetoválás is...a kocsi nem biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!