Ha lenne sok pénzetek akkor nem lógnátok többet az interneten?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 15:09
2/8 anonim válasza:
Én személy szerint nem. Itt csak ötleteket gyűjtök, hová mennék, HA lenne pénzem. :D
3/8 anonim válasza:
Sőt, még többet is. Amúgy mit értesz sok pénzen?
4/8 anonim válasza:
Nem. Sokkal kevesebbet. Az Internet a szegeny ember szorakozasa.
5/8 anonim válasza:
Szerintem sokkal kevesebbet lógnék a neten, mert akkor több programra el tudnék menni és több helyre el tudnék utazni :)
6/8 anonim válasza:
de nem azért vagyok neten hogy más nem tudok csinálni, ugyan annyit lennék mert a barátaimmal itt tudok beszélni
7/8 anonim válasza:
Szerintem lennének beb*szva trollkodós időszakok, de általában igen nekiállnék haszosulni rendesen végre.
8/8 anonim válasza:
én sajna ezt csinálom már vagy öt éve.
egyszer összejöttek a dolgok de nagyon és szinte alig mozdulok ki.
vettem annak idején majdnem 1 millióért egy olyan számítógépet, amit amerikából hozattam, olyat tud, hogy még kereskedelmi forgalomban nincs is ilyen.
játszok filmeket nézek, kérdésekre válaszolok itt, neten ismerkedek, majd randizgatok.
ha már unom magam akkor irány az út, itt a jó idő, és a kawasaki ninjám torka mindig szomja, ilyenkor megkínálom neki, de piszkosul.nehogy berozsdásodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!