"Szabályos arcú, szép fülekkel"
Mi ez a fül-fétis? :)) Na veled sem találkoznék egy sikátorban, tuti valami nem százas... :D
A gondok ott kezdődnek ha valaki nem magáról küld képet ;)
Mindenki férfi helyes a maga módján, és minden csaj pont ugyanúgy szexi. Az hogy most neked milyen fajta jön be, azt mi nem tudhatjuk.
A problémák, fikázások elkerülése végett, kérlek linkelj 1-2 képet olyan pasikról akik tetszenek, és majd jelentkeznek a hasonlók.
és te lány vagy amúgy? :D
meg ismerkedni szeretnél, vagy miii? melyik város? de gondolom messze.. :/
Színészeket írok, mert őket többé-kevésbé mindenki ismeri:
Tetszenek: Johnny Depp, Viggo Mortensen, Colin Firth, Robert Redford (már elég ráncos szegény, de jóvágású), Raph Fiennes (amikor van haja XD), Ashton Kutcher, Ewan MyGregor, Smemar Moore, Keanu Reeves, Heath Ledger, Eric Bana, River Phoenix (bár ő határeset), Hayden Christensen (határeset szintén), Wentworth Miller, Denzel Washington, Ken Wantanabe, Orlando Bloom (határeset), Ian Somerhalder
Nem tetszenek: Robert Pattinson, Ryan Gosling, Daniel Craig, Hugh Grant, James McAvoy, Brad Pitt, Clive Owen, Ethan Hawke, Christian Bale, George Cloony, Owen Wilson, Jake Gyllenhaal, Matt Damon, Hugh Jackman, Pierce Brosnan, Robert Downey Jr.
Neked ilyen sztár fétised van ?
Mert ha ezeket meglátnád a hétköznapokban elhánynád magad.
Bemész bármelyik bevásárlóközpontba és jobb pasikat látsz.
És természetesen itt is akadnak.
Mint például ÉN
"Neked ilyen sztár fétised van ?"
Úgy látom, gondok vannak a szövegértelmezéssel :)
"Mert ha ezeket meglátnád a hétköznapokban elhánynád magad."
Miért, találkoztál velük?
"Például ÉN"
Ez egy kicsit erős, pláne csupa nagy betűvel. Te aztán nem álltál hátul a sorban, mikor a Jóistenke az önbizalmat osztogatta XD
Nem kell találkozzak velük hogy tudjam hogy néznek ki a hétköznapokban.
Tudod vannak azok a lesifotósok akik lekapják őket a hétköznapokban.
És ott aztán úgy néznek ki mint valami igénytelen szakadék. Nagyon kevés kivétel van köztük aki a 'normális' életben is hasonlítanak a filmbeli önmagukra.
Az izmosnak hitt pasijaid pedig a legrosszabbak.
A filmekre szépen felkészülnek szteroidokkal és még a forgatás alatt is folyamatosan pumpálnak hogy abban a pillanatban jól nézzenek ki amikor forgatnak aztán vége.
Elkészült a film és vissza nyerik az eredeti wécé tartály formájukat.
Ezzel szemben mondjuk én egész évben edzem és nem szedek szteroidokat.
Az hogy kinek mennyi önbizalma van szerintem nem csak adottság kérdése.
Én jártam pár helyen külföldön és beszéltem jó pár emberrel akik voltak olyan országokban ahol én nem és bátran mondhatom hogy magyarországon nagyon szép emberek élnek.
Én nyilván a lányoknak szentelek nagyobb figyelmet és a most felnövő generáció 16-20 évesek egyszerűen fantasztikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!