Kik néznek sorozatokat?
Milyen személyiségű emberek sorozatmániások?
Nem 1-1 sorozatra gondolok, hanem azokra akiknek már az életük része h sorozatokat néznek. 1-et végig néznek és nézniük kell vmit. Függőségen kívül bármi más jöhet, főleg belső személyiségre gondolok.
Én is ilyen vagyok, mindig is ilyen voltam. Nevezhettek "fangirl-nek", "kockának", stb... Mindig egyszerre több sorozatot nézek (animéket és élőszereplős sorozatokat egyaránt). Az életem minden részére kihat és cseppet sem bánom.
Nem hiszem, hogy függőségnek lehet nevezni, mert ha X ideig nem tudom megnézni az aktuális sorozatom, semmi bajom nem lesz tőle. Amikor van időm, akkor viszont többek között ezzel is szeretem tölteni. Ez egy hobbi, ennyi. :)
Egyébként köszönöm, teljesen rendben van a szociális életem és még a tükörbe is merek nézni, nem törik össze. :D Tudom, hogy a hozzám hasonló emberekkel szemben ez a két előítélet szokott előjönni. ;D
Érdekes hozzáállás. Módosítsuk a kérdést úgy, hogy cseréljük ki a kulcsszót más hobbira, ugyanis a sorozatnézés hobbi, kikapcsolódás: milyen ember gyűjt bélyeget? Milyen ember tenyészt kutyát? Milyen ember jár hegyet mászni?
Aki szereti, és van ideje.
Ennyi. Mindent túlzásba lehet vinni, ezt is. Például ha valaki mosdatlanul, ezer doboz kóla és chips társaságában két hete csak tévét néz és minden mást hanyagol, az nem szerencsés, de nem ez az átlag.
Én majdnem 10 éve vagyok "sorozatfüggő". Nem járok soha partyzni, nem az én világom, de barátaim és szociális életem is van/nak. Közben elvégeztem egy jogi egyetemet, és "normális" életet élek, mint azon kedves embertársaim, akik nem sorozatmániások.
Mindezt úgy, hogy több, mint 200 sorozatot végignéztem már.
pl a baratommal ennyi idonk van minden nap kicsit relaxalni. 40perc
varjuk az estet:) meg kozos program.
jobb mint a film szerintem, mert tobb ideig tart, jobban megismered a szereploket, nem minden resz happy end
egyedul a szuletett feleségeket nezem meg a pretty little liarst meg a devious maidst. kozosen meg olyat ami mindkettonket erdekel
akar termeszettudomanyi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!