Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Angolul sorozatokat néznék,...

Angolul sorozatokat néznék, vki vmi jót?

Figyelt kérdés

Az angolomat szeretném fejleszteni, alapszinten vagyok,de kellene a jövőben (1 max 2 éven belül) a középfokú és azt hallottam sok helyről, hogy a filmekkel könnyebb a felkészülés.

Tudnátok olyan sorozatokat írni, amik könnyen érthetőek? (Amikre rá tudok állni és nem csak pislákolok,h miről is beszélnek benne....)

KÖSZIIII :)

2012. júl. 3. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát igazából a suliba az brit angolt tanuljuk

és ezek a filmek amcsik általában

szóval csak össze zavarja azokat akik nem tudják elkülöníteni

de sok ilyen sori van

a született feleségektől kezdve

a vámpírnaplókig

attól függ mi érdekel

2012. júl. 3. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy: Pretty Little Liars

Ez izgalmas és könnyen érthető.

2012. júl. 3. 12:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Minden érdekelne:) Igazándiból a Szökést elkezdtem nézni angolul(már láttam magyarul),de hogy őszinte legyek, semmit nem értettem, tök hülye a kiejtés...ezért gondoltam megérdeklődöm tud-e vki olyat, ami könnyebben érthető.
2012. júl. 3. 12:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, lányok vagyok. Köszi!:) Megnézem!
2012. júl. 3. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

the lying games

a pretty little liars-hoz hasonló

2012. júl. 3. 12:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Felirattal, vagy felirat nélkül nézed? Az Odaátot (Supernatural) javaslom, én azzal kezdtem el sorozatokat angolul nézni (angol felirat rengeteget segít) és alig egy év tanulás után egész sokat értettem.

De ott pl a Vampire Diaries, a Skins, vagy a The Walking Dead, attól függ milyen kategóriát szeretsz. :)

A Pretty little liars tényleg jó.

2012. júl. 3. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:

nem írok komit :/

írtam és letörölték szóval úgy látom az én véleményem sok vizet nem zavart

2012. júl. 3. 21:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nincs itt az üzid :/ Én nem töröltem le, tuti. De köszi az üziket, sok a hasznos!!!
2012. júl. 4. 07:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Amúgy felirat nélkül próbálkozom,lehet nem jó ötlet és kellene a felirat is hozzá most hogy mondod.
2012. júl. 4. 07:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Scooby doo show, Scooby doo Where are you? movies kalandjai amikor hírességekkel talákoznak, Phineas and ferb (képek alapján könnyű a szavakat megérteni.) Egy rém rendes család Amerikai változat, Sok sikert Chatrlie, Varázslók a waverly helyről... (Hétköznapi helyzetek.) (Amit már sokszor láttál magyarul.) stb...
2012. júl. 4. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!