Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok, akiknek botrányosan...

Azok, akiknek botrányosan rossz a helyesírása, nem szégyenkeznek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán, tisztában vannak azzal, hogy mennyire ciki, ha valaki nem tud helyesen írni?

Egyszer azt olvastam, hogy azok, akiknek nincs zenei hallása, nem szégyenkeznek mások előtt énekelni, mert nem hallják, hogy hamis a hangjuk.

Lehet, hogy ez van a rossz helyesírókkal is? Annyira buták, hogy azt sem érzik, mennyire gáz, ahogy írnak.

2014. nov. 25. 14:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek!
2014. nov. 26. 13:31
 12/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Nyilván vicceltem, nem így írok!!!! :D De szerintem is borzalmas... Mikor a saját osztálytársaim írják, hogy "lessz" meg ilyenek... Olyankor megkérdezem magamtól, hogy ezek más órára járnak mint én? (nyelvtan) Aztán ha szólok, én vagyok a rossz arc, meg mondják, hogy én se írok helyesen. De, azok amiket ők mondanak félregépelések. Az, hogy "malyi" (mai akart lenni) nem hiszem, hogy félregépelés...
2014. nov. 26. 18:03
 13/16 A kérdező kommentje:

Értetem én aszt hogy direkt nem irsz hejessen azért nem is oltogatalak. :)

Hát ja, az ilyeneknek nem lehet szólni.

Pont a napokban olvastam itt Gyk-n, hogy valaki telyázik.

Egy pillanatra elgondolkodtam... Vajon mi alapján döntötte el, hogy a teát "tejának" vagy "telyának" írják? :D

2014. nov. 26. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az is fárasztó, mikor minden második kérdéshez ezt írják be a nagyokosok, ahelyett, hogy magára a kérdésre válaszolnának.Ez az egyik.A másik, hogy biztos van még olyan területe az életnek, amiben te vagy a béna, és az esetleg helyesen írni nem tudó sokkal jobb benne, mint te.Az élet ettől színes, hogy nem vagyunk egyformák.Valaki ebben jó, valaki abban.
2014. nov. 27. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, én a "malyinál" gondolkoztam ezen... Hogy ezt hogy??? És miért??? Hjajj... De valamikor tényleg nem lehet megállni, hogy ne tedd szóvá. Ez hozzátartozik az alapműveltséghez...
2014. nov. 27. 22:12
 16/16 A kérdező kommentje:

#14 Igazad van, sok olyan dolog van, amiben nem vagyok jó, és örömmel veszem, ha segítenek.

De itt, ha kijavítasz egy orbitális hibát, akkor még te vagy a bunkó, és letámadnak.

Nem lenne szabad szó nélkül elmennünk a nagyobb hibák mellett. Legyen már bennünk ennyi igényesség!

2014. nov. 28. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!