Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vajon rossz ha igy érzek...

Vajon rossz ha igy érzek vagy, hogy lehet ezt leirni?

Figyelt kérdés
Tehát 17 éves fiú vagyok és nem látom értelmét életnek nem izgat annyira mint mást. Jobban érdekel, hogy mi van halál után vagy ha tudnám mi értelme aaz egésznek.. Igen láttam sok dolgot nemkell értelmet keresni neki hanem élvezni kell de azt, hogy?

2014. nov. 15. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt hiszem hogy minden dolognak, ami körülvesz, illetve ami történik veled lehet és van értelme. És azt hiszem hogy van efektív is értelme az életnek. És azt is hiszem hogy sok dolognak úgymond az életen túlmutató értelme is van. Nem baj ha foglalkoztatnak ilyen dolgok, talán az azt is jelenti hogy bizonyos értelemben érettebb lelkületű személy vagy, mint sokan mások. De elsősorban most mégis az volna a feladat azt hiszem és a helyes dolog hogy ha az élettel, az életben való küldetésed megtalálására, illetve megélésére fordítanál több figyelmet, miközben ezek a dolgok nem elválaszthatóak egymástól. Ha van kedved ilyesmiről még szót váltani, Írj ha gondolod.
2014. nov. 15. 15:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Amugy nem kell félreérteni nem neked mondom fenti válaszoló nem akarok öngyilkos lenni de vannak pillanatok mikor nem zavarna ha meghalnék ha ennek van valami értelme. Igen beszélhetünk ha gondolod de nem nagyon tudom mit mondhatnék még..
2014. nov. 15. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!