Lányok! Hány évesen jelent meg a hónaljszőrzetetek? És hány évesen szedtétek le elsőnek?
Figyelt kérdés
Mivel szőrtelenítettétek? Mennyire volt akkor szőrös?2014. nov. 25. 14:45
1/5 anonim válasza:
Én későn érő típus vagyok, 13-14 évesen jelent meg és egyből elkezdtem borotválni. Akkor még kevésbé volt sűrű.
2/5 anonim válasza:
nekem kb 9-10éves koromban, 12körül kezdtem el, előtte szégyelltem mondani anyumnak, de bár mondtam volna neki.. sok stressztől kíméltem volna meg magam
3/5 anonim válasza:
Én 9 évesen fedeztem fel,hogy elég nagy felületen sötét piheszőrök vannak rajta.Gyorsan fejlődött,10 éves koromra már dús szőrzet lett belőle.Akkor nyáron borotváltam le először,de akkor még nem rendszeresen.
4/5 anonim válasza:
Kb 5.-es koromban (az nem tudom hány éves) és utána már el is kezdtem szőrteleníteni. Szerintem ezt ne kortól tedd függővé. Hogyha már van és zavar bátran kezd el leszedni, legrosszabb esetben is olyanra nő vissza, amilyen alapból volt (de ne borotváld).
5/5 anonim válasza:
) évesen vettem észre,hogy pihés, viszont 10 éves koromra már eléggé reős fekete szőrök voltak ott.Akkor nyáron borotválta le anya,mert kértem. A többieknek akkor még nem volt sem hónalj,sem egyéb szőrük. L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!