Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Túrórúdi csokiját mennyi...

Túrórúdi csokiját mennyi ideig szedtétek le, mikortól adtátok oda azt is?

Figyelt kérdés
Most egy éves, szerintetek? A fokozatosság oké, csak mikor kezdjem?

2014. nov. 11. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Az enyém is egy éves, a túrót már 8 hós kora óta eszi. Túrórudit még nem kapott. Szerintem gyümölccsel egészségesebb a túró, mint cukorral és csokival. De egy évesen már kaphatja, ha te adni akarod.
2014. nov. 11. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

miért szeded le a csokit??általában nem túró ami benne van,vagy nem csak túró,a csoki már nem számít:))

én 1 évesnek már simán adtam egyben,persze ritkán kapott.De vegyél pl cserpes rudit,na az nagyon jó minőségű és nem sokkal drágább mint a pöttyös!

2014. nov. 11. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Amikor már túró rudit kaphatott, akkor már nem szedtem le neki. Anélkül az nem is túró rudi :D
2014. nov. 11. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

22 hónapos, 1 hete kapott életében először 2 falatnyi túró rudit, de csak a túró részből.

Az is tele van vágva cukorral, nem is fogok neki gyakran ilyet adni, mi se eszünk ilyeneket, csak kaptam és vele is megkóstoltattam.

1-2 éves gyereknek még semmi szüksége cukorra. (később se, felnőttként se igazán)

2014. nov. 11. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Ennek mi értelme van? A túrórudiban a csoki rész a legkevésbé egészségtelen. A lányunk csak 2 éves kora körül ette meg, de akkor se szerette nagyon, de egy 1 éves már nyugodtan kaphat néha.
2014. nov. 11. 14:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor fokozatosan adok Neki belőle, aztán többet nem szedem le.
2014. nov. 11. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Nyugodtan add neki!
2014. nov. 11. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!