Hogyan változtassak a viselkedésemen? Komolyan kérdezem, ez már sürgős.
Van egy kis bibi a történetben, vagy inkább jó nagy.
Azt mondod hogy leszarod amit mondanak és csak magaddal foglalkozol.
Akkor minek akarsz megváltozni ha úgysem érdekel mit mondanak rólad ?
Az a baj hogy nagyon is érdekel. Pontosan ezért akarsz megváltozni.
De minek akarsz megváltozni ? Ilyen vagy és kész.
Én is ezt csinálom csak durvábban. Dudálok az autóban és kiszállok verekedni. Beszólok mindenkinek aki körülöttem dohányzik és elküldöm őket a faszba.
Ha oda megyek egy csajhoz hogy felszedjem és van pasija akkor megmondom neki hogy hagyd ott én jobb vagyok.
Valaki szótlan muja, valaki meg nagypofájú gátlástalan.
Isten szereti a változatosságot.
Az egyetlen baj hogy képtelen vagy elfogadni hogy ilyen vagy. Inkább magadra erőszakolnál valami mást.
Ez baromság.
na végre egy tökös csaj
most kéne csak igazán felfelé görbüljön a szád
én konkrétan oda vagyok a vagány csajokért
a legtöbb csaj töketlen és teljesen ki van borulva attól amit művelek, én meg utálom ha nyávognak mellettem
örülj neki hogy ilyen vagy
más csajok otthon sírnak egyedül mert nem tudnak barátokat szerezni neked meg van egy csomó
szerinted a barátaid örülnének ha máról holnapra csöndben ülnél mint egy szófogadó kisgyerek ?
nem hiszem, biztos azt hinnék beteg vagy
szóval te csak ünnepelj hogy ilyen jó fej vagy, és még őszinte is vagy és bele mondod a képébe mindenkinek a frankót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!