Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek is volt már több mint...

Nektek is volt már több mint barát, de kevesebb mint szerelem kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Úgy èrtem,mikor hivatalosan barátok vagytok, de sokszor vannak fèlreèrthetetlen pillantások,amit már mások is èszrevesznek? Mikor nem tetszik elèggè ahhoz, hogy összejöjj vele,de mègis szereted a szemèlyisègèt, nèha izgat milyen lehet vele? Mert èn ìgy vagyok egy barátommal, ès nem tudom mi legyen vele. Hanyagolni nem akarom,ès ha akarnám se tudnám, de nem tudom mi lesz a vège. Fiùk, ti mit èreztek ilyenkor a lány iránt? Nagyon kìváncsi vagyok a másik oldalra :) 18/L

2014. nov. 19. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:

"Mikor nem tetszik elèggè ahhoz, hogy összejöjj vele"

Nem, olyan van, hogy valaki iránt többet érzek, mint barátság, de mivel van egy meglévő kapcsolatom, ezért nem lépek túl a barátságon. De olyat, hogy "többet érezzek, de azért ANNYIRA MÉGSEM", ez nekem nagyon gáznak hangzik. Alapban szerintem egy jó kapcsolat kb. olyan, mint egy nagyon szoros barátság + szexuális vonzódás.

2014. nov. 19. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Elèg hülyèn fogalmaztam meg... Úgy èrtem, nem tudnál iránta "úgy" èrezni de valahogy a barátságnál mègis több, akár kiöltözöl neki, flörtölsz vele..
2014. nov. 19. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
hát...ez szerintem a legszemetebb dolog, amit csinálhatsz valakivel, főleg, ha tudod, hogy ő beléd zúgott.
2014. nov. 19. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen nekem volt már ilyen.... egy másfél éve tartó szerelem lett belőlle :)
2014. nov. 19. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy ő belèm zúgott?! Sosem hìvott randira, együtt beszèltük ki a lányt aki tetszett neki, sosem közeledett "úgy" felèm. Van mikor a mellemet, vagy a fenekemet nèzi, azon is nevetünk. De nèha tènyleg tök komolyan elbeszèlgetünk, beavat komoly dolgokba, amibe mèg a legjobb barátját sem. De mellette mègis megvan ez a szexuális vibráció amit nem tudok hova tenni.
2014. nov. 19. 21:24
 6/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is fenntáll 1 ilyen kapcsolat.. Beszélgettünk pár hétig utána elhívtam őt találkozni és pár találkozás után kezdeményezett és olyanok voltunk 3 hétig mint 1 pár, de utána azt mondta, hogy ő nem szeretne most 1 kapcsolatot, de nem is szeretne engem elveszíteni.. Azóta találkozunk 2-3-szor, de látom rajta, hogy ugyanúgy néz rám mint eddig, csak ragaszkodik nagyon ahhoz a "nem szeretnék most kapcsolatot" dolgához és így lassan azt fogja elérni, hogy ne foglalkozzak vele, mert nekem nem éri meg, hogy 1 lány aki elvileg a barátom akar lenni, de úgy tekint rám és olyanokat csinál ami már bőven túlesik a barátságon, de mégse fektethetem meg, vagy csinálnánk bármi extrát csak szenvedünk és úgy nézünk egymásra hogy mit csinálnánk egymással, így nemlátom az értelmét.. Sajnos nemvagyok akkora paraszt h neki essek, mert tartom valamire azt amit mondott és vártam, hogy hátha meggondolja magát, de eddig nemigazán úgy alakul a dolog..
2014. nov. 20. 09:39
 7/7 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, bar annyival kulonbozik a te esetedtol hogy nekem elmondta hogy szeret de valahogy nem jottunk ossze. Szerintem kerdezd meg hogy mit szeretne.
2015. jan. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!