Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek van jövője a...

Szerintetek van jövője a dolognak vagy csak eltulzom?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, hát barátom. példákba leirommik a történések: Egy haver által ismertem meg de különösebben nem foglalkoztam vele láttam köszötem ő is köszönt ritkán beszéltünk, majd folyamatosan kaptam a visszajelzéseket haveromtól hogy panaszkodik neki a csaj mivel nem, vagy keveset beszélek vele.

Már nem egyszer volt hogy kerdezte hogy van -e barátnőm. (Persze nem tőlem nehogy könnyebb legyen. :) )

Egy hete beszélek vele facebookon komolyabban, volt hogy reggel 6-ig beszéltünk, amit ő akart mellesleg,szval nem eroltettem xd

De mikor eljutunk a párkapcsolat témához, kinek volt, mi volt hogy volt. A vége mindig az hogy neki nem kell most párkapcsolat..Szoval mire ottlett volna a dolog ezt igy benyögte :) Igy most már nem tudok dönteni afelől hogy ezt csak úgy mondta, vagy csak nem akar magaslabdát adni már ha bejövök neki.

Szerintetek foglalkozzak a dologgal vagy maradjon meg a barátság, ne rondítsak bele ilyennel?

Köszi a válaszokat ( ha lesznek) aztán nem cikizni.. :)

2014. aug. 6. 01:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd el egy randira, és majd kiderül :)
2014. aug. 6. 02:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon kétesélyes a dolog. Gondolom 15-16 körül lehettek. Ebben a korban a lányok sokszor jégkirálnyőt játszanak, csak hogy ne kelljen konkrét választ adniuk, vagy jelezniük, hogy tetszel nekik.

Hívd el valahova, beszélgessetek, és majd kiderül, mit szeretne. Fontos hogy tudasd, randira viszed, nem csak barátkozni szeretnél, különben nagy esély van arra, hogy egy helyben toporogsz majd.

2014. aug. 6. 05:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a nő csak azt akarja elérni, hogy érdekesebb, vonzóbb legyen neked, mert ugye, akit nem lehet elérni, mert neki nem kell párkapcsolat, azért pedálozni kellene, vagy azt akarja, hogy pedálozzanak érte. Ez a lány nem őszinte, nem azt mondja, amit érez v. amit szeretne, ezért én hanyagolnám. És csak annak megfelelően beszélgetnék vele - akár a facebookon, akár telefonon - mint ahogy ő is írta, ugye, csak barátilag. Ha pedig ezt kevesli - de nem másnak, hanem neked, ha másnak mond valamit, mondd meg az illetőnek, hogy neked mondja, ha valami baja van -, tehát ha kevesli, mondhatod, de hát te mondtad, hogy neked nem kell most párkapcsolat, egy baráti kapcsolat pedig ennél nem több. Nem szeretem a magukat megjátszó embereket, később sem lesz jó egy ilyen nővel a kapcsolat.
2014. aug. 8. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!